Jamci Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Witam, Posadziłem na mojej "maszynie" WinXP Pro i mam problem .... Nie działa mi kierownica Dexxa - do tej pory działała z tym komputerem ale pod Win98 i WinMe (syn mnie zabije :oops: ) Jak to cudo używić? Dodam, że game port jest na SB Vibra 128 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mam podobny problem z padem na karcie dzwiekowej ForteMedia FM801, moze dlatego, ze te sterowniki nie maja podpisu miccrosoftu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a ja podobną przypadłość miałem z padem X-Technologies na karcie Zoltriksa... a na W2000 problemów już nie było :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamci Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Sie udało .... :) Najnowsze sterowniki ze strony Creative + wcześniejsze wykasowanie tych drobiazgów, które WinXP sam dobrał do urządzenia + ustawienie jako joistick (nie kierownica, pomomo tego, że tak najlepiej zadziałała pod WinMe) i lata ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...