typo666 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no więc moja klasa podzielona była na 2 grupy , no i w innej grupie niz ja wykryto "pomoc" :) 3 osoby to samo miały ... czy ja tez bede musiał pisac czy tamta grupa , a może tylko te 3 osoby ?? mieliście z takim czymś do czynienia ?? a może i wy powtarzacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja bym chetnie powtorzyl..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no ja bym raczej nie chciał powtarzac bo ok 85-90 pkt :) a zreszta puzniej tsza sie spieszyc ze skaldaniem papieruw :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 U mnie w budzie w tamtym roku, 5x po 2 osoby mialy to samo i pisaly zarowno te co sciagaly i dawaly sciagac. Reszta klasy nie powtarzala :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no ja bym raczej nie chciał powtarzac bo ok 85-90 pkt :) a zreszta puzniej tsza sie spieszyc ze skaldaniem papieruw :(ja za taka znajomosc ortografii na pewno kazalbym ci pisac jeszcze raz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jak mozena odpisywac kropka w koporke to samo :/ Troche oleju w glowie i by sie mialo spoko zlaiczony egzamin i bez cienie podejzen o sciaganie... ale niektory wiadc nie mysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 no kurde sorki za błędy ale czasem sie mi nie chce pisać z zasadami no denerwuje mnie tylko to że się muszę teraz za jakis "debi.li" denerwować :) bo jak tu im coś nie zrobić 3 osoby to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Za pisanie takich bzdurnych tematow na forum tweaka kazal bym ci pisac egzamin powtorkowy z obydwoch przedmiotow (z wiedzy humanistycznej i przyrodniczo-matematycznej). Do autora topica - nie lepiej sie zapytac oto jakis kompetentnych osob (dyrektor szkoly, nauczyciele, kurator oswiaty) niz wywalac takie topiki na forum. Z fusow mamy Ci tu wrozyc!!! Mam nadzieje ze do czasu ukonczenia 18-stu lat troche wydoroslejesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...