Mysterio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Orientuje się ktoś ile może kosztować Toyota Supra, Mazda RX 7 lub Honda S 2000 u Japońców :?: Chodzi mi oczywiście o używane auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Honda Honda Honda :!: Tylko Civic lub Prelude :arrow: http://www.webcom.com/wv/prelude/gallery.html. Kuzyn mial Civic Type-R (b. zadki okaz) a teraz rozbija sie Prelude (ostatnia generacja '97) i auta nie do zajechania, a po za tym mimo swoich lat prezentuja sie swietnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Orientuje się ktoś ile może kosztować Toyota Supra, Mazda RX 7 lub Honda S 2000 u Japońców :?: Chodzi mi oczywiście o używane auta. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26129524 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Orientuje się ktoś ile może kosztować Toyota Supra, Mazda RX 7 lub Honda S 2000 u Japońców :?: Chodzi mi oczywiście o używane auta. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26129524 Konichwa! Chcesz sprowadzić fure z Japoni? ...a czy oni czasem nie mają kyerownicy po prawej stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Orientuje się ktoś ile może kosztować Toyota Supra, Mazda RX 7 lub Honda S 2000 u Japońców :?: Chodzi mi oczywiście o używane auta. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26129524 Konichwa! Chcesz sprowadzić fure z Japoni? ...a czy oni czasem nie mają kyerownicy po prawej stronie? Ta akurat jest pod Poznaniem :) Tylko ta cena, ekhm....:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Orientuje się ktoś ile może kosztować Toyota Supra, Mazda RX 7 lub Honda S 2000 u Japońców :?: Chodzi mi oczywiście o używane auta. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26129524 Konichwa! Chcesz sprowadzić fure z Japoni? ...a czy oni czasem nie mają kyerownicy po prawej stronie? Ta akurat jest pod Poznaniem :) Tylko ta cena, ekhm....:? no ta tak, ale zapytałes o ceny u Japończyków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 :lol: HONDA INTEGRA type-R, ewentualnie inny type-R, a nie jakies smieszne corolle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja mając 60.000 kupiłbym sobie "BEJE" M3 z silnikiem MPOWER... o mocy 286KM z rocznika 1993-96 ... - sluchaj kupujac autko trzeba brac pod uwage to czy: -- jezdzisz nim na dluuuugie trasy? wiadomo ergonomiczny silnik -- chcesz poszpanowac przed kolezankami? wiadomo jakis zaje..wygląd... -- autko ma sluzyc do jazdy tylko po mieście? hmm rozwaz rozne aspekty... poszukaj forum ktore sie w tym specjalizuje... i wybierz... majac taka kase masz dosc duzy wybor... a wybor zalezy od gustu zwlaszcza... ja kupujac autko patrzam sie na: wygląd osiągi co na to autko powiedza moi koledzy? mam nadzieje ze ich zagne wygoda... czy mi sie bedzie podobalo i czy przypadkiem za miesiac go niezmienie na co innego... a co do kosztow beznzyny... juz jest tak droga ze z silnikiem 1.6 czy 3.0 wychodzisz "tylko" 2x drozej a tak czy inaczej za benzyne trzeba placic... niezaleznie od poj. silnika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja mając 60.000 kupiłbym sobie "BEJE" M3 z silnikiem MPOWER... o mocy 286KM z rocznika 1993-96 ... (...) ja kupujac autko patrzam sie na: wygląd osiągi co na to autko powiedza moi koledzy? mam nadzieje ze ich zagne wygoda... czy mi sie bedzie podobalo i czy przypadkiem za miesiac go niezmienie na co innego... a co do kosztow beznzyny... juz jest tak droga ze z silnikiem 1.6 czy 3.0 wychodzisz "tylko" 2x drozej a tak czy inaczej za benzyne trzeba placic... niezaleznie od poj. silnika... Heh, to co zaznaczyłem to lechutko dresiarskie podejście ;) (no offence), ale z resztą się całkowicie zgadzam - mam podobne podejście ;) A co do tematu - nie mam dużego doświadczenia z japońcami, ale znajomi mieli najpierw Almerę, potem kupili nową Primerę i są raczej zadowoleni - nie słyszałem o jakichś większych usterkach czy czymś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 dla mnie tylko mitsubishi lancer evo 6:lol: tylko nie wiem po ile chodza lepszej fury do ostrej jazdy z japoni nie znajdziesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 dla mnie tylko mitsubishi lancer evo 6:lol: tylko nie wiem po ile chodza lepszej fury do ostrej jazdy z japoni nie znajdziesz :wink: ...no a Skyline GTR? Silnik wytrzymuje 1200KM, napęd na 4 koła, skrętna tylna oś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 dla mnie tylko mitsubishi lancer evo 6:lol: tylko nie wiem po ile chodza lepszej fury do ostrej jazdy z japoni nie znajdziesz :wink: ...no a Skyline GTR? Silnik wytrzymuje 1200KM, napęd na 4 koła, skrętna tylna oś... sluchaj seryjnie produkowane samochody a nie jakies gtr :lol: tez bym mogl wystawic lancera wrc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 lancer bolid?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 No wiesz- Lancer Evo 6 to jest już b. szybki samochód, miałem z nim do czyniena i nie sądze, żeby taki msamochodem jeździł w Szwajcarii/Niemczech emeryt. Kupić za 60 tys. piękny, szybki ale DOBITY samochód jakoś mi nie pasuje ;) Poza tym w statystykach bezawayjności jakoś szczególnie nie wypada najlepiej :( Tutaj przodują Nissany, Toyoty, Subaru ( ten ostatni jest zbyt paliwozerny, wiec odpada). Mazda jakoś do zaoferowania za wiele nie ma, acz model 3 i 6 są piękne, ale raczej z lupą szukać ( ostatnie modele- 6 -ka na pewno dużo droższa niż 60 tys.) A i wiadomo- rocznik najlepiej od 2000 roku lub nowszy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 przepraszam za OT, chodziło mi tylko o stwierdzenie: "...lepszej fury do ostrej jazdy z japoni nie znajdziesz..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nissan Skyline to imo fajna bryka.... jak chcecie to moge wam sprzedać Nissana Micre '88 w niezłym stanie (czyt. na chodzie :lol: ) :D a teraz tak serio... uparliście sie na japończyki, a ja zaproponuje Jaguara V8Xj imo fajne auto, ładne i w najtańszej wersji 15 tys. USD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ej za 60 tys to mozna kupic tego najnowszego mustanga noweczka oczywiscie tyle, ze w USAZ dot ego musisz doliczyc sprowadzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 60tys. to uzywane Audi TT quattro 225 koni. BOSE i czasem NAVI plus. U naszych sąsiadów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 fait uno 1.6 biturbo 0 tuningu z zewnątrz :) ely by ludzie miny srtrzelali ..moze nie japońskie ale napewno troche japońskich furek zobaczyłbyś w lusterku :) a za 60tys uno to by jezdziło jak tralala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Heh... 60tys powinno starczyc na pierwsza rate :mrgreen: Maybach...... w Wawie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Odgrzebałem sobie temat, bo dzisiaj sie zawziąłem ( i w czoraj tez :P) zeby odszukać nazwe samochodu, ktory mi sie baaardzo podoba. Samochodem tym okazał sie Nissan Silvia, którego zawsze widzałem tylko stuningowanego w japońskich filmach o driftach i takich tam. Pozdejmowane znaczki, troche spojlerów i ni<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wiadomo co to za fura. Ale dlaczego to tu piszę? Ktoś się pytał ile kosztuje spowadzenie auta z japoni: http://www.j-garage.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Heh... 60tys powinno starczyc na pierwsza rate :mrgreen: Maybach...... w Wawie :o Brzydki kolor :lol: . To ten samochód można już kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 dla mnie tylko mitsubishi lancer evo 6:lol: tylko nie wiem po ile chodza lepszej fury do ostrej jazdy z japoni nie znajdziesz :wink: No chyba zapomniales o Subaru Impreza WRX STI (a najlepiej jeszcze Type-R - by PRODRIVE 310ps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Stawiam na Suprę. Mam sentyment do Toyoty. W Polsce niepamiętam już kto (zgubiłem link), ale ktoś poważany w półświatku ścigantów robi wersję 900KM i ma to być najszybszy samochód na 400m w Polsce! A ta wersja z 2F2Furiosus (pomarańczowa) to po prostu cudo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Stawiam na Suprę. Mam sentyment do Toyoty. W Polsce niepamiętam już kto (zgubiłem link), ale ktoś poważany w półświatku ścigantów robi wersję 900KM i ma to być najszybszy samochód na 400m w Polsce! A ta wersja z 2F2Furiosus (pomarańczowa) to po prostu cudo! Ten ktoś od supry to Pan Piotr z Intercarsu, Supra ma 949 koni na zawody na wyścigowym paliwie, a na ulice coś ponad 600. Jakiś typ specjalnie ze stanów przyleciał, żeby stroić supre. Supra narazie kręci raczej wysokie 11 na slickach, z racji tego że nie mamy prawdziwego dragstripu w Polsce. Jest to auto które na dragstripie powinno uderzyć 10 moze 9 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...