k a m e r e k Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Byłem u niej dziś. Co za dzień ehh nie chce mi sie w to wierzyć.. to jakby ktoś mi powiedział, że jutro umrę.. no może mniej drastycznie, ale jednakowo paskudne uczucie.. Wszedłem jak zwykle tylnym wejściem i musnąłem ją w szyję... ale ona mnie odsunęła.. Miała łzy w oczach.Spytałem - co się stało? -Jestem w ciąży... jakby mi noż ktoś pod żebro szybkim ruchem wsunął.. Spytałem czy jest pewna? -Tak, zrobiłam testy u ginekologa.. Cholera- pomyślałem jak student próbujacy sobie przypomnieć gdzie schował ściagę w kamizelce- ale jak.. kiedy.. ? - No tak hmm.. Przyznam, że trochę spanikowałem.. wyszedłem szybko .. ehh prawda - wybiegłem z domu.... Biegłem tak już trochę tą samą alejką, którą tak uwielbiałem z nią spacerować letnimi wieczorami... Biegłem a tu na każdym kroku te małe rozwydrzone bachory z ich matkami. Na balkonach znów te dzieciaki.. w piaskownicy obok placu zabaw cała wręcz gromadka... - Kur... - w myśli zacząłem ciskać gromami- ale ja chce jeszcze się bawić, żyć, podróżować, snuć plany we dwoje, wpatrzeni w gwiazdy przez całą noc wyobrażać sobie jak to będzie za 5, 10, 25 lat... i to ma byc już teraz? Tak ? w ten sposób , tak po prostu? Szlag... Patrzę na kiosk a tam wyobklejana ścianka "świerszczykami" i reklamami Durexa.. No tak - prędzej ci serce pęknie.. o żesz... Idę juz tak dobre 25 minut i liczę w pamięci ile to już razem jesteśmy... no tak 13 miesięcy.. Mijam przedszkole - tłumek dzieciaków gania w brudnych ubrankach po trawniku.. pośrodku opiekunka... dziżassss.. jak w ulu .. brrr. Dzień dobry - podnoszę wzrok - Dzień dobry - odpowiadam sąsiadce. Patrzę tak na nią przez chwilkę jak ją mijam.. młoda kobietka a już 4 dzieci... pierwszy raz wpadła jak miała 17 lat ehh co za życie... Mam już dość myśli o całej sprawie.. z przestrachem mijam sklep "wszystko dla bobasa", skrecam w uliczke, jeszcze 100 metrów i będę w domu... już widzę to zimne piwko w lodówce.. "Trzeba się rozluźnić.. przemyśleć... a może to nie moje... eee co ja pier.." Kasia przecież mnie kocha.. No, już w domku - teraz tylko myk do lodówki... pssssyk i już .. Siadam przed kompem... o nowy film sie sciągnał... tyle, że francuski i bez napisów..no to myk na stronkę napisów...stukam //www.napisy.info i ..... enter.. -O w morde jeża- patrzę i oczom nie wierzę... "Witaj! kamerek. Miło że wpadłeś." .... :) :P PS. to oczywiście fikcja literacka ktorą popełnilem widzac ten napis na www -pare minutek temu mnie naszlo hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 łee .. fikcja :P .. a juz mialem skladac Kondo(m)lencje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zebys sobie nie wykrakal ;] <joke> :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 hehe zaloguj sie na napisach - tez sobie wykraczesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ponad pół godziny temu akurat w tej samej chwili gdy zacząłem czytać ten temat logowałem się na tej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 no to gratuluje przyszlego potomka i tobie SGJ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Tylko żebyś nie wpadł (bynajmniej nie wtedy kiedy nie chcesz :wink:). P.S. Fajna historyjka :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Super !!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 heh, no... dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Niezla historia :] Ale myslalem ze bede gratulowal potomka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ciąg dalszy znajdziecie TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Chcesz poznac zakonczenie....odwiedz strone jeszcze raz :) sorki za post pod postem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nowa przygoda sie zaczyna... co sie wydarzy za oceanem? byc moze i ty mozesz wplynac na bieg wydarzen.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek-xxl Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jakbym o sobie czytał... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nie chce mi sie jezdzic suwakiem na lewo i prawo wiec nie bede czytał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 1024*768 ie /moziila dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dosc ciekawy pomysl :D czyta sie przyjemnie ale nie wytrzymalem i jak przewinalem strone rzucilem okiem na koniec i zepsulem sobie troche ogolne wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...