Gregg Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Potrzebny mi program do odtwarzania dźwięków o określnej częstotliwości. Chodzi mi o to że jak zadam odtworzenie dźwięku 1000Hz to taki dźwięk popłynie z głośników, potrzebna mi jest ta liczba. Jeżeli możecie to podajcie chociaż nazwę programu który to potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 "generator", na elektrodzie dobrze poszukaj, zajmuje coś koło 200kb, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 "generator", na elektrodzie dobrze poszukaj, zajmuje coś koło 200kb, pozdrawiamNiestety słowo generator jest dość popularne jakieś 75000 razy:-) A co to jest "elektroda"??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Moje zapytanie wygladalo nastepujaco: http://www.google.pl/search?q=generator%2B...UTF-8&hl=pl&lr= SPRAWDZ 4 POZYCJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...