albarist Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Mam taki problem, nie moge zmienić strony startowej w IE6 w win XP. Jak tylko zmienie na np. wp.pl to ona po włączeniu IE zaraz ustawia się na poprzednią czyli SMARTSEARCH, nie moge tego wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić, nawet jak usuwam wszystkie ślady w rejestrze to one po uruchomieniu są tam znowu. Musi byś chyba jakiś program uruchomiony w tle ale żaden nie wydaje mi się za podejżany, może miał ktoś podobny problem i wie jak się tego pozbyć, próbowałem też ad-aware i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zobacz jeszcze w HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet Explorermain Czy nie ma jakiś dziwacznych wpisów do dziwnych stron . Tam też możesz ustawić sobie Start Page Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albarist Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Tam też ustawiałem strone, ale ona później i tak wracała do tej niechcianej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Poszukaj sobie programów Spybot seek and destroy oraz adaware i przeskanuj nimi system. Było łazić po stronach z crackami? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albarist Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 nie łaziłem po stronach z crackami a z adaware już próbowałem nie pomogło spróbuje tego bota, może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...