Jabol Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Problem jest bardzo prosty, ale za to bardzo wkurzajacy. Jesli nic nie wymyslicie to sie skonczy na reinstalu :D Wiec od 2 dni nie moge skasowac spod tego systemu zadnego plku AVI :cry: Robie to dosc czesto, bo przerabiam niektore plytki na Video CD, wiec jest to bardzo denerwujace. Po prostu po nacisnieciu [del] pokazuje sie komunikat bledu ze jakis inny program korzysta z tego pliku. Wylaczalem juz wszystkie programy w menadzerze zadan i dalej nic. Sprawdzalem w autostarcie, w rejestrze i dalej nic. Moze ma ktos jakis pomysl, co moze byc tego powodem? Moze jakis program, ktory zainstalowalem monitoruje pliki AVI lub sam juz nie wiem co. Prosze o porade. Pliki teraz usuwam w drugim microshicie (ME) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 czy po restarcie dalej nie mozesz usunac pliku??? jak tak to bezsensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Chyba nikt tych plików ci nie ciągnie wtedy Kazaa'ą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Tez mialem taki problem ale dopiero wtedy jak pod koniec sciagania po lanie filmu koles mnie odlaczyl :) Spod windy nie da sie usunac ni <span style="color:red;">[ciach!]</span>a... Poradzilem sobie starym dobrym NC z DOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Chyba nikt tych plików ci nie ciągnie wtedy Kazaa'ą?Nikt tych plików nie sciaga. Nie uzywam poza tym badziewnej Kazaa :D No widze ze jedynym ratunkiem bedzie format... Porabana Winda XP :!: A resety juz robilem... To jest dopiero wygoda wchodzic na Winde ME zeby usuwac pliki. SZkoda gadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Prawy przycisk na .avi >wlasciwosci>odznaczasz "archive" lub wszystko co bedzie zaznaczone ,czyli atrybuty pliku i to powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Prawy przycisk na .avi >wlasciwosci>odznaczasz "archive" lub wszystko co bedzie zaznaczone ,czyli atrybuty pliku i to powinno pomoc.Sprawdzone - dalej nic... Ja to mam pecha, a wczesniej mi sie cos takiego nie przydarzylo. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Hej, rozlacz sie z internetem. Imnowak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A co za progsy instalowales ??? Zobacz w autostarcie ,powylaczaj ich troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A co za progsy instalowales ??? Zobacz w autostarcie ,powylaczaj ich troche.Gdyby tu chodzilo o autostart to by tu nie bylo tego postu... Wirusa wykluczam zaraz odlacze sobie neta zobaczymy co to da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Przejdź do katalogu z tym *.AVI i wpisz del *.* - powinno pomóc. Będziesz potrzebował Windows Commandera (lub coś podobnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Przejdź do katalogu z tym *.AVI i wpisz del *.* - powinno pomóc. Będziesz potrzebował Windows Commandera (lub coś podobnego).Brawo dla kolegi dARIO 8) Nie spodziewalem sie ze Windows Commander sobie poradzi. A w nim wszystko OK. Teraz jeszcze niech mi ktos odpowie, co mam zrobic, zeby eksplorator radzil sobie z operacjami na plikach AVI. Chodzi tez np o przenoszonie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Windows Commander 5.0 Forever! Explorator Windows suxx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Windows Commander 5.0 Forever! Explorator Windows suxx!Popieram :!: Windows suxx :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...