zenx Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 a jak planujesz założyc Arctica razem z rebvoltecami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 no mtrzeba będzie albo bardzo mocna na siłę wcisnąć czego się boję, albo przyszlifowac kilka mm tak żeby weszły wmiarę pod silenta. Ja wybiorę druga ewentualność bo takie wciaskanie to troche niebezpieczne jest.. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 proszę bardzo: Ja zamawiam ARCTIC VGA Silencer +DHES System SILENT REV3. i radiatory na pamięć REVOLTEC BGA RAM Freezer Cu 8szt moim zdanie (i nie tylko moim) jest to nalepsze konwencjonalne rozwiązanie do kręcenie. pozdro Zgadzam sie :) Z tym ze tanie a dobre sa tez radiarorki z allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28845743 Pasuja pod silencera. Kumpel je zalozyl na swojego R9800PRO na PCB od XT i osiagnal niezly wynik: http://service.futuremark.com/compare?2k3=2749243 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jak masz ją na pamięciach Hynix to na 95% jest to r350. r360 są na pamięciach Samsunga i numery seryjne zaczynają się od A0406********. Jeszcze nigdy nie spotkałem sięz r360 na pamięciach hynix :P No to sie dziwsizsz bo ja mam na r360 i mam pamięci hynixa 2.8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 a jak planujesz założyc Arctica razem z rebvoltecami Wchodzą bez prolbemu ja mam te duże revolteca miedizane i silencera i wchdzą git. Do tego mam sam wiatraczek zalmana Zm-op1 pięknie chłodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Czy jest szansa ze mam na r360??? Jak masz ją na pamięciach Hynix to na 95% jest to r350. r360 są na pamięciach Samsunga i numery seryjne zaczynają się od A0406********. Jeszcze nigdy nie spotkałem sięz r360 na pamięciach hynix :P Już wiele osób to pisało, ale nie mogłem się powstrzymać - zarówno ja jak i 4 moich znajomych ma R360 i Hyny. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epix Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja ci moge sprzedac mojego radka 9800 pro 129 mb i 256 bit na kosciach samsunga 2.8 ns :)) cena do uzgodnienia :D gg 6668269 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ales ty mądry... roczny temat odkopał :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...