alibudda Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 oki, to ja mam jeszcze ostatnie pytanie do panow moderatorow :-) Litkek 812S czy Nec 2500A?? Mile widziana obiektywna porada (taka na dzien dzisiejszy, z uwzglednieniem ceny obu produktow, technologii w nich zawartych oraz latwosci przerobienia ich na modele z obsluga DL) Ktora z tych dwoch? pozdroofki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 a ja mam poważny problem podkręciłem liteona 812S na 832 S i mam z nim coraz więcej problemów nie cyzta wiekszości płytke dvd , sa problemy przy nagrywaniu co mam zrobić aby powrócić do poprzedneigo biosu z 812 S ? prosze o rade bo jestem zielony :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Mam nadzieje, że zachowałeś poprzedni bios z 812 :> to wystarczy go teraz wgrać... a jak nie to usuń ten bios co masz i wgraj nowy (inny). Na forum znajdziesz dużo odnośników, choćby m.in. ten od VIP-a: http://www.1000lecie.pl/~vip/832S.VS04.pat...-bitsetting.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 a w jaki sposób mam usunąć ten bios 832 S aby móc bez problemu wgrać 812 S ? z poziomu dosa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 ten odnośnik co podałeś jest do podkręcenia na 832 s a ja chce go "odgręcić na 812 s" mógłbyś napisać w jak najprostrzy sposób jak usunąć tą wersje biosu 832 S :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 ten odnośnik co podałeś jest do podkręcenia na 832 s a ja chce go "odgręcić na 812 s" mógłbyś napisać w jak najprostrzy sposób jak usunąć tą wersje biosu 832 S :roll: ja też miałem problemy po zmianie 812S@832S przinstalowałem system i jest git poszukałem troche w rejestrze zostaje syfu i się coś gryzie po całkowitej reinstalce jest wszystko jak powinno być nagrywarke wykrywa jako 832S i wszystkie płytki nagrywa bez problemowo jeszcze tylko DL musze gdzieś w sklepie znaleźć i sprawdzić nagrywanie _ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 ten odnośnik co podałeś jest do podkręcenia na 832 s a ja chce go "odgręcić na 812 s" mógłbyś napisać w jak najprostrzy sposób jak usunąć tą wersje biosu 832 S :roll: Chyba nie użyłeś opcji szukaj... przeoczyłeś równie ważny (toczący się w równoległym świecie :)) wątek odnośnie palników DVD... Zachęcam do przejrzenia tego tematu" http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=582...=asc&&start=150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jaką polecacie mi nagrywarkę DVD, oczywiści dwuzakresową. Chodzi mi o sprzęt, który będzi wypalał wszystkie płyty DVD jakie są dostępne na rynku i które się nie długo na nim znajdą. A co sądzisz o Lite-ON DVD+/-RW SOHW-832S, jest ona dwuwarstwowa. Co to ma oznaczać?? Jest ona lepsza od Lite-ON DVD+/-RW SOHW-1213S ?? Ale dlaczego cena dwuwarstwowej jest niższa??Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 SOHW 1213S jest napeden nowszym ale tylko jednowarstwowym (SL - Singel Layer),SOHW-832S natomiast potrafi nagrywac plyty dwuwarstwowe (DL - Dual Layer) o pojemnosci 8.5GB co IMHO jest wieksza zaleta niz predkosc zapisu DVD+R x12 w 1213S Zastanow sie jeszcze nad SOHW-812S,latwo mozna ja zmodyfikowac na 832S (napedy te sa na identycznych podzespolach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja czekam na więcej testów NEC-a 3500A....zapowiada się ciekawie... LG-GSA-4120B też ok ale więcej modów biosów wychodzi do litka i neca więc LG odpada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBH Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 DVD-RW ASUS DRW-1608P? Warte zainteresowania? Zalety i Wady... Dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...