dru8d Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Problem polega na tym, że karta gubi sygnał z AP zupełnie bez powodu, żeby to sie jeszcze działo żadko, ale to staje się praktycznie co chwile i sie ciesze, że udało mi się to tutaj napisać :D. mam najnowsze stery oraz utility. jesli ktoś się spotkał z podobnym przypadkiem i wie co może z tym wygrac prosze o pomoc!!! a słyszalem że podobno ten układ lubi robic problemy... dodam jeszcze, że producentem jest Zonet... wcześniej pracowałem na PCMCIA Avayi ale diabli wzięli konektor i zostałem zmuszony do przesiadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 nie mówcie mi, że nikt nie miał doczynienia z tymi układami??? 8O chyba będe zmuszony w poniedziałek przesiąść się na jakiegoś 3Com'a... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 karta jest spoko i powinna działać na każdym kompie. Proponuję próbę wyłączenia zarządznaia przerwaniami z poziomu windowsa i ustawienie przerwania np. #3 (jeśli provider nie szaleje ze swoimi antenami... bo karta nie zawsze jest winna)... Jeśli chcesz coś lepszego, to polecam kartę na AMD (tak!) i możesz dostać informację gdzie ją kupić na www.atel.com.pl (mail/telefon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...