Dude Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Nabyłem taką płytą, procesor Athlon XP1600+, 128RAM DDR, Winfast A170. Wszysto powinno chodzić bez problemu tym czasem nic się nie dzieje. Napięcie jest podawane na płytę (sprawdziłem miernikiem), procesor, pamięc, i płytę testowałem oddzielnie i działają, razem nie chcą, nie pomaga ustawienie zworek. Może jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Nabyłem taką płytą, procesor Athlon XP1600+, 128RAM DDR, Winfast A170. Wszysto powinno chodzić bez problemu tym czasem nic się nie dzieje. Napięcie jest podawane na płytę (sprawdziłem miernikiem), procesor, pamięc, i płytę testowałem oddzielnie i działają, razem nie chcą, nie pomaga ustawienie zworek. Może jakieś rady? Płytę też sprawdzałeś? Jakie są konkretnie objawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Moze najnowszy bios wgrac ?? :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 A przykręciłeś ją śrubkami do obudowy ? Wyjmij z obudowy i sprawdź jeszcze raz (u mnie jedna śrubka zwierała i objawy jak u Ciebie tylko na innej płycie). I skasuj biosa zworką . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Objawy są następujące, czarny ekran monitora (jest w stanie czuwania- miga dioda), przy włączeniu zasilania kręci dyskiem twardym, a następnie przechodzi (monitor) w stan czuwania i na tym koniec - czarny ekran. Dzięki za wszystkie podpowiedzi, z tymi śrubkami spróbuję może faktycznie coś zwiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anthony_Meyson Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 mi sie kiedys zdazylo ze zacial sie przycisk resetu i efekt byl identyczny. moze to banalny powod ale rozkrecalem cala skrzynke wszystkie czesc sprawdzalem i wszystko teoretycznie chodzio a jak zlozylem do kupy to przestawalo dzialac. przyczyna byl nie do konca "odcisniety" reset pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...