Heat Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Ostatnio zalozylem TEN TEMAT , ale zanim ktokolwiek zareagowal Aero umarl calkowicie , poczulem tylko piekny smrodek i suszarka stanela :lol: Jako , ze oddaje go na gwarancji do 4maxa i tam prawdopodobnie zaopatrze sie w nowy cooler . I teraz pytanie do was , co z ich oferty wybrac ? Powiem tak , nie zalezy mi na ciszy bo juz po aero mam i tak zwichrowany sluch... Za to bardzo zalezy mi na wydajnosci . Mam zamiar nie przekroczyc 200zl ale dobrze by bylo jakby cena nie przekroczyla 170zl :D Myslalem o TT V 12 , albo o tym nowym Pentagramie ludzaco podobnym do Zalmana . Myslalem tez nad Thermalright tyle ,ze do niego bedzie jeszcze potrzebny wentylek :/ Moje mobo nie ma otworow wokol socketa wiec zalman odpada :( Aha sorry , ze zalozylem ten topic tutaj , ale biorac pod uwage czas reakcji osob w dziale "Chlodzenie Konwencjonalne" moglbym nie zdarzyc z jutrzejszym zakupem :) PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 jakiego thermalrighta brales pod uwage ?bo jesli sp-97 to nie wejdzie bez dziur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 myslalem o tym , ale nie wiem czy oplaca sie tyle kasy wydawac ? W sumie to jakbym sie sprezyl to moze jakies WC zloze , no ale mimo wszystko wolalbym jeszcze zostac na suszarkach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 oplaca sie oplaca . produkty thermalrighta to najwyzsza polka :) do tego jakis dobry wentylator i mozesz cieszyc sie ciszą i wydajnoscią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 OK wiec chyba zdecyduje sie na tego thermala , tylko napisz mi teraz jaki wentyl do tego 80x80 ? No i oczywiscie jak go zamontowac , bo z obrazka nie widze zadnych dziurek na srubki :) Z tego co pamietam to chyba niemiec mial thermala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 229 zł strasznie drogo tu masz taniej http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5452...34c4b2d39303041 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 OK wiec chyba zdecyduje sie na tego thermala , tylko napisz mi teraz jaki wentyl do tego 80x80 ? No i oczywiscie jak go zamontowac , bo z obrazka nie widze zadnych dziurek na srubki :) Z tego co pamietam to chyba niemiec mial thermala ?najlepiej 92x92mm mocujesz na specialne "druciki" dolączone do radiatora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 A co myślicie o ThermalTake Volcano 12 eXtreme ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...