BLANTMEN Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Sprawa wygląda tak. Mam gotową stronę w HTML'u. Jak ją umieścic na owym serwie, żeby była dostępna tylko dla klientów sieci ? Jeśli było to sorry, ale czas mnie nagli i nie miałem kiedy poszukać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yenk Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Jeśli masz stronę w samym htmlu, to ciężko... Jedynym rozwiązaniem które widze to wsadzić jakiś skrypt w javie, który wprowadzałby wymus wpisywania hasła.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 A po cholerę? Zakładam, że masz apache z odpowiednimi modułami. http://wsabstract.com/howto/htaccess.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yenk Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ParanoiK - pisał, że ma stronę w html, a wiem, że o wiele lepszym wyjściem jest php... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 yenk: weź strzel baranka w ścianę zanim coś napiszesz, proszę cię. .htaccess ustawia prawa dostępu do katalogów/plików/etc. w apache'u. Daje się ograniczenia na ip do sieci lokalnej i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yenk Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Upss... sorry, nie przegladałem tej stronki, a na sama myśl o apachu pomyślałem o php ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Już znalazłem pomoc :] Chwila szukania w domku i gotowe :) Topic można zamknąć i usunąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...