Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam, Dzisiaj mialem niezbyt fajne kolo i projekt do zdania, wiec wczoraj nie bylem w stanie zrobic statow, sorki :) Dodatkowo powoli zbliza sie koniec roku, ok 20 powinienem miec sesje z glowy, a co za tym idzie wracam do domu, w ktorym nie mam neta... nie musze chyba mowic co to znaczy? Tzn. dostep mam od mamy z pracy, ale nie na swoim kompie i tamten niestety nie moze chodzic 24h z powodow ekonomicznych (w akademiku prad mamy zryczaltowany :]). Bedzie wiec problem ze statami. Bede potrzebowal kogos, kto ma wlaczonego kompa praktycznie nonstop (albo chociaz w godzinach powiedzmy od 20 do 1) do zbierania danych. System w zasadzie moze byc dowolny, byle by mial jakis harmonogram zadan, wget'a (jest oczywiscie wersja Win) i osbluge php (moge pomoc w konfiguracji, bo wymagana jest niestandardowa). Wracajac jednak do tematu... prosie bardzo: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Olsztyn AMD Team vs uff...AR Konkurs (dane od 1 maja do 31 maja wlacznie): Wykres konkursowy jest ostateczny (no chyba ze znowu moj skrypcik splatal komus figla ;]), czekamy na losowanie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 good work 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 łer iz da glu :?: znowu super :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 noooo. ładnie, ładnie. coraz ładniej :D dzięki FiDO :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 trzeba sie wziąc do roboty OLSZTYN TEAM ! [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 a mój team zszedl na psy wystarczylo 2 tyg mojej nieobecnosci no nic trzeba sie pogodzić :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 moze byc, choc ludzi i/lub zapalu u nich brakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 fuxmen: tak czy inaczej gratuluję 20tego miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 dzięki nareszcie ktoś to docenil oprócz mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a my znowu na 12 miejscu. chyba przestane liczyc bo i tak nigdy nie wejde do pierwszej dziesiatki... moze sie za seti2 wezme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a my znowu na 12 miejscu. chyba przestane liczyc bo i tak nigdy nie wejde do pierwszej dziesiatki... moze sie za seti2 wezme... nie teraz, nie teraz jak cię będziemy wyprzedzać :wink: keep ya head up! co ci tak na tym konkursie zalezy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 dla satysfakcji jak nie bede liczyl to mnie szybciej wyprzedzicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 to może wspólna drużyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 wszyscy do okola mi to proponuja ale mnie to jakos nie ciagnie... wole sam. zreszta musze przemyslec wogole to swoje liczenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 uff :> SUTF :P malo Ci WU/day?? daj tez troche innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 oj dzieci dzieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ejjjjjjj :!: juz zaden moder sie nami nie zajmuje :?: czmu nikt statystyk nie przykleil :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 moze kleju zabraklo :?: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Witam ostatnio nie mam zbyt wiele czasu ale nie myślcie że o was zapomniałem :twisted: nagrode rozlosuje jak tylko czas mi na to pozwoli może jutro :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Witam ostatnio nie mam zbyt wiele czasu ale nie myślcie że o was zapomniałem :twisted: nagrode rozlosuje jak tylko czas mi na to pozwoli może jutro :wink:cos krecisz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...