Spentany Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hurraaaaaaaaaaaaaa viva satan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hurraaaaaaaaaaaaaa viva satan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "szczel se" zimny prysznic, a jak nie pomoze to baranka w zelbet :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hurraaaaaaaaaaaaaa viva satan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "szczel se" zimny prysznic, a jak nie pomoze to baranka w zelbet :? Najlepiej jedno i drugie :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hurraaaaaaaaaaaaaa viva satan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "szczel se" zimny prysznic, a jak nie pomoze to baranka w zelbet :? Najlepiej jedno i drugie :) :lol: no co Wy:) ja tez lubię ten numerek / Apokalipsa ->Neron się kłania a neron->nero -> ahead -> program dla palacza cdr :) a baranka już kiedyś próbowałem / mozna fajne czarne światło / "Dobry Omen"/ zobaczyć, tylko ta czerń nie moze być zbyt czarna bo jak już jest full czarna to się umiera ;)/ a zimny prysznic to jakiś kapłan leczący z XIX wieku /a dokładniej to polewanie plecków woda zimną / polecał na syfilis zwany kiłą :) narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 dobry jestes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 co znaczy 'baranka w żelbet'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 co znaczy 'baranka w żelbet'? To znaczy poklon sie nisko glowa przed siebie i pierdut w sciane ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 łbem w sciane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 łbem w sciane...BTW - czy w Twoim podpisie to nie jest przypadkiem 'dragula' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 łbem w sciane...BTW - czy w Twoim podpisie to nie jest przypadkiem 'dragula' ? merylin manson - rock is dead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Faktycznie :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 "szczel se" zimny prysznic, a jak nie pomoze to baranka w zelbet wiesz kiedys by cie spalili na stosie gdybys powiedzial "Jezus Panem" czy cos w tym stylu :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Jezus był pierwszym Death Metalem :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Jezus był pierwszym Death Metalem :twisted: 8) wydaje ci sie on byl pierwszym degustatorem tanich win i techno-imprezowiczem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 techeniawki ot on nie slochal.. a co do win.. to myslicie ze poco mu 3 level w przemianie wody w winiaka ? :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Qrde , normalnie pieprzycie jak badna niedorozwinietych goowniarzy. Wiecie kim jest Jezus heretycy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Qrde , normalnie pieprzycie jak badna niedorozwinietych goowniarzy. Wiecie kim jest Jezus heretycy ??? sorki Reed ale na razie jestem apostatą więc za duży zaszczyt mnie od razu heretykiem zwać :) a Jezus był postacią historyczną Mesjaszem w niektórych religiach /islam i chrześcijanstwo z jego czarną / ujemną :)/ odmianą / a Lucyfer cherubinem / jednym z tych co potrzymują tron w niebiesiech/ narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Qrde , normalnie pieprzycie jak badna niedorozwinietych goowniarzy.czy do ciebie nie dociera ze nie wszyscy wierza w to co ty? wiem kim byl.. ale co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Qrde , normalnie pieprzycie jak badna niedorozwinietych goowniarzy. Wiecie kim jest Jezus heretycy ??? sorki Reed ale na razie jestem apostatą więc za duży zaszczyt mnie od razu heretykiem zwać :) a Jezus był postacią historyczną Mesjaszem w niektórych religiach /islam i chrześcijanstwo z jego czarną / ujemną :)/ odmianą / a Lucyfer cherubinem / jednym z tych co potrzymują tron w niebiesiech/ narka Oczywiscie cana, masz racje Szatan (Lucyfer i wiele innych jego imion) byl jednym z cherubinow, tylko popatrz jak skonczyl. Co do Jezusa to nie tylko byl Mesjaszem , nadal zasiada po prawicy Boga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Qrde , normalnie pieprzycie jak badna niedorozwinietych goowniarzy.czy do ciebie nie dociera ze nie wszyscy wierza w to co ty? wiem kim byl.. ale co z tego? To nie jest kwestia wiary koles, On byl i jest i twoja niewiara niczego nie zmieni. Jezeli w dodatku wiesz kim byl, to dlaczego pieprzysz takie farmazony ? No ale nie wszystkich Bog obdarzyl odpowiednio wysokim IQ Zreszta podrosniesz troszke , to moze kiedys pogadamy na tak powazne tematy. Na razie nie jestes dla mnie partnerem do takiej dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ale numer! Widzę że nareszcie na forum można wyrazić swoje opinie nie na temat komputerów. W związku z tym myślę że oficjalnie powinno się zabronić psom ruchania na trawnikach w parkach bo obrażają uczucia religijne matek z dziećmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 hehhe widze ze troche sobie pozartowalismy na religie to odrazu odzywaja sie glosy sprzeciwu. Reed nerwusie obejrzyj sobie odcinek south parka w ktorym szatan z bogiem na pogawedke przyszli moze sie wtedy rozluznisz:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 To nie jest kwestia wiary koles, koles to jestes ty... On byl i jest i twoja niewiara niczego nie zmieni. popierwsze nie "niewiara" tylko wiara.. 2. moja wiara nic nie zmieni? co ty pier***** a czemu milala by nic nie zmienic, czy murzynek ktory wierzy w posarzek z miedzi ma szanowac twoich bogow? a z jakiej racji? Jezeli w dodatku wiesz kim byl, to dlaczego pieprzysz takie farmazony ? zadajesz coraz gloopsze pytania ;p bo inaczej postrzegam swiat niz ty... No ale nie wszystkich Bog obdarzyl odpowiednio wysokim IQ masz racje.. wiekszosc z tych co hcodza do kosciola [wiekszosc - nie wszyscy] to tempaki ktorzy boja sie smierci i mysla ze jak pojda do kosciola, wypchaja kasa portfele pingwinkow to zaraz pojda do nieba i beda zyc wiecznie.. wiekszosc uczonych nie wierzy w zycie po smierci i nie zawraca sobie glowy kosciolem... Zreszta podrosniesz troszke , to moze kiedys pogadamy na tak powazne tematy. Na razie nie jestes dla mnie partnerem do takiej dyskusji. twoja inteligencja mnie ogloopia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 To nie jest kwestia wiary koles, koles to jestes ty... On byl i jest i twoja niewiara niczego nie zmieni. popierwsze nie "niewiara" tylko wiara.. 2. moja wiara nic nie zmieni? co ty pier***** a czemu milala by nic nie zmienic, czy murzynek ktory wierzy w posarzek z miedzi ma szanowac twoich bogow? a z jakiej racji? Jezeli w dodatku wiesz kim byl, to dlaczego pieprzysz takie farmazony ? zadajesz coraz gloopsze pytania ;p bo inaczej postrzegam swiat niz ty... No ale nie wszystkich Bog obdarzyl odpowiednio wysokim IQ masz racje.. wiekszosc z tych co hcodza do kosciola [wiekszosc - nie wszyscy] to tempaki ktorzy boja sie smierci i mysla ze jak pojda do kosciola, wypchaja kasa portfele pingwinkow to zaraz pojda do nieba i beda zyc wiecznie.. wiekszosc uczonych nie wierzy w zycie po smierci i nie zawraca sobie glowy kosciolem... Zreszta podrosniesz troszke , to moze kiedys pogadamy na tak powazne tematy. Na razie nie jestes dla mnie partnerem do takiej dyskusji. twoja inteligencja mnie ogloopia :evil: no comment ROTFL LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Spentany ale z ciebie lol ! Idz do piaskonicy ! Naucz sie szacunku ! Piratez a co ty wiesz o south park'u ? Co ? Widziales pewnie jeden odcinek i myslisz ze jestes master i wszystkie rozumy pozjadales ! A to info dla nie douczonych debili co nie maja dal nikogo szacunku ! Informacje ogólne Jezus, nazwany Chrystusem (stąd chrześcijanie), dotychczas nie udało się dokładnie ustalić daty narodzin. Niektórzy badacze optują za 7 p.n.e., inni za 6 p.n.e. Jeśli przyjmiemy za prawdziwą datę śmierci Heroda (4 p.n.e.), Jezus urodził się przed tym rokiem. Został skazany na śmierć przez ukrzyżowanie za rządów prokuratora Judei Poncjusza Pilatusa (Piłata) (27-36 n.e.). Datę ukrzyżowania określa się na lata między 30 a 35 n.e. Nowa era, którą miało się obliczać od roku urodzin Jezusa, z przyczyn pomyłki Dionizego Mniejszego została przesunięta o ok. 6 lat do przodu. Matką Jezusa była Maria z Nazaretu w Galilei, poślubiona Józefowi, cieśli, pochodzącemu z królewskiego rodu Dawida. Gdy cesarz Oktawian August nakazał sporządzić spis ludności (8 p.n.e.), Józef z nowo poślubioną żoną udał się do Betlejem, miasta, skąd pochodził Dawid. Tu w stajence urodził się Jezus. Józef z rodziną musieli uciekać do Egiptu przed prześladowaniami Heroda, gdzie przebywali do śmierci króla. Potem powrócili do Nazaretu, gdzie Jezus przebywał do czasu rozpoczęcia działalności publicznej. Rozpoczął ją od chrztu w rzece Jordan z rąk Jana Chrzciciela. Potem Jezus udał się na pustynię, gdzie przebywał 40 dni. Szybko zasłynął jako wędrowny nauczyciel, wiodąc za sobą tłumy słuchaczy i zwolenników. Spośród nich wybrał sobie grupę 12 uczniów (apostołowie). Liczne uzdrowienia oraz cuda, które czynił, wspierały jego dar krasomówstwa. Wędrował po Galilei, Judei i Samarii, wreszcie przybył do Jerozolimy. Jego działalność spotkała się z nienawiścią panujących grup konserwatywnych, obawiających się skażenia judaizmu (faryzeusze). Entuzjastyczne przyjęcie przy wkraczaniu do Jerozolimy w kilka dni potem zamieniło się w oskarżenie Jezusa przed sanhedrynem za to, że mienił się Bogiem. Wyrok kapłański zatwierdził Poncjusz Piłat i skazał go na śmierć za samozwańcze nazwanie się królem żydowskiem. Wyrok wykonano pospiesznie w przeddzień święta Paschy na miejscu straceń zwanym Golgotą koło Jerozolimy. Ciało szybko zdjęto z krzyża i pochowano w grobie wykupionym od Józefa z Arymatei, cichego zwolennika Jezusa. Według Nowego Testamentu Jezus zmartwychwstał trzeciego dnia i po 40 dniach wstąpił do nieba. W pierwotnych relacjach Jezus, uważany za Mesjasza, nie występował pod nazwą Chrystus. Dopiero od ok. 60 n.e., w późniejszym okresie kształtowania się pierwszych gmin chrześcijańskich, taką nazwę (z greckiego pomazaniec, mesjasz) nadał mu św. Paweł z Tarsu. http://wiem.onet.pl/wiem/007b0d.html Milej laktury ! Spentany tak sobie mysle ze jestes dresem co sie do kompa dorwal ! A zeby bylo nie jestem osoba wiezaca ! zadnym fanatykiem ! Mam tylko szacunek dla pewnych osob i przedewszystkim histori ! A debili nie cierpie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 osobiscie nie jestem wierzący (nie w boga) ale bardzo mnie wqu#$#% jak ktos pieprzy takie głupty o jakichkolwiek bóstwach; czy to bedzie jahwe, budda, odyn czy tez nawet quetzalcoatl... i w zupełnosci zgadzam sie z redem i libero... troche dzieci szacunku... bo daleko nie zajdziecie z takim nastawieniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Spentany ale z ciebie lol ! Idz do piaskonicy ! Naucz sie szacunku ! Piratez a co ty wiesz o south park'u ? Co ? Widziales pewnie jeden odcinek i myslisz ze jestes master i wszystkie rozumy pozjadales ! A to info dla nie douczonych debili co nie maja dal nikogo szacunku ! Informacje ogólne Jezus, nazwany Chrystusem (stąd chrześcijanie), dotychczas nie udało się dokładnie ustalić daty narodzin. Niektórzy badacze optują za 7 p.n.e., inni za 6 p.n.e. Jeśli przyjmiemy za prawdziwą datę śmierci Heroda (4 p.n.e.), Jezus urodził się przed tym rokiem. Został skazany na śmierć przez ukrzyżowanie za rządów prokuratora Judei Poncjusza Pilatusa (Piłata) (27-36 n.e.). Datę ukrzyżowania określa się na lata między 30 a 35 n.e. Nowa era, którą miało się obliczać od roku urodzin Jezusa, z przyczyn pomyłki Dionizego Mniejszego została przesunięta o ok. 6 lat do przodu. Matką Jezusa była Maria z Nazaretu w Galilei, poślubiona Józefowi, cieśli, pochodzącemu z królewskiego rodu Dawida. Gdy cesarz Oktawian August nakazał sporządzić spis ludności (8 p.n.e.), Józef z nowo poślubioną żoną udał się do Betlejem, miasta, skąd pochodził Dawid. Tu w stajence urodził się Jezus. Józef z rodziną musieli uciekać do Egiptu przed prześladowaniami Heroda, gdzie przebywali do śmierci króla. Potem powrócili do Nazaretu, gdzie Jezus przebywał do czasu rozpoczęcia działalności publicznej. Rozpoczął ją od chrztu w rzece Jordan z rąk Jana Chrzciciela. Potem Jezus udał się na pustynię, gdzie przebywał 40 dni. Szybko zasłynął jako wędrowny nauczyciel, wiodąc za sobą tłumy słuchaczy i zwolenników. Spośród nich wybrał sobie grupę 12 uczniów (apostołowie). Liczne uzdrowienia oraz cuda, które czynił, wspierały jego dar krasomówstwa. Wędrował po Galilei, Judei i Samarii, wreszcie przybył do Jerozolimy. Jego działalność spotkała się z nienawiścią panujących grup konserwatywnych, obawiających się skażenia judaizmu (faryzeusze). Entuzjastyczne przyjęcie przy wkraczaniu do Jerozolimy w kilka dni potem zamieniło się w oskarżenie Jezusa przed sanhedrynem za to, że mienił się Bogiem. Wyrok kapłański zatwierdził Poncjusz Piłat i skazał go na śmierć za samozwańcze nazwanie się królem żydowskiem. Wyrok wykonano pospiesznie w przeddzień święta Paschy na miejscu straceń zwanym Golgotą koło Jerozolimy. Ciało szybko zdjęto z krzyża i pochowano w grobie wykupionym od Józefa z Arymatei, cichego zwolennika Jezusa. Według Nowego Testamentu Jezus zmartwychwstał trzeciego dnia i po 40 dniach wstąpił do nieba. W pierwotnych relacjach Jezus, uważany za Mesjasza, nie występował pod nazwą Chrystus. Dopiero od ok. 60 n.e., w późniejszym okresie kształtowania się pierwszych gmin chrześcijańskich, taką nazwę (z greckiego pomazaniec, mesjasz) nadał mu św. Paweł z Tarsu. http://wiem.onet.pl/wiem/007b0d.html Milej laktury ! Spentany tak sobie mysle ze jestes dresem co sie do kompa dorwal ! A zeby bylo nie jestem osoba wiezaca ! zadnym fanatykiem ! Mam tylko szacunek dla pewnych osob i przedewszystkim histori ! A debili nie cierpie ! buahahaha akurat moj ty wierzocy i bardzo dobrze znajacy historie(ahh gdyby nie ten net to by bylo malo takich douczonych libero) mam na komputerze prawie wszystkie odcinki z kazdej seri wiec mi tutaj nie wciskaj banialukow bo widze siedzisz tylko na tym forum zeby popisac sie i pokazac jaki z ciebie kozak i jakom masz gadanine ehhhh przykry jestes naprawde chociaz pod pewnym wzgledem smieszny i pewnie dlatego jeszcze nie dostales bana za to:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 i co z tego ze masz jak goowno wiesz ? Ja nie bede wypisywal co mam i co ile razy widzialem bo nie widze powodu ! Piratez jestes zalosny jak na kompach znasz sie tak dobrze jak na histori i south parku to wiesz co wspulczuje bo sie nie znasz w takim razie na niczym A twoja wiedza ogranicza sie do posiadania kompa / ksiazki od histori i odcinkow na kompie ! to przykre ! Piratez idz spac bo smieszny jestes ! NARA ! Milo bylo Ciebie poznac ! szkoda ze juz musisz isc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 i co z tego ze masz jak goowno wiesz ? Ja nie bede wypisywal co mam i co ile razy widzialem bo nie widze powodu ! Piratez jestes zalosny jak na kompach znasz sie tak dobrze jak na histori i south parku to wiesz co wspulczuje bo sie nie znasz w takim razie na niczym A twoja wiedza ogranicza sie do posiadania kompa / ksiazki od histori i odcinkow na kompie ! to przykre ! Piratez idz spac bo smieszny jestes ! NARA ! Milo bylo Ciebie poznac ! szkoda ze juz musisz isc ! Buhehehhe zrobie ci nazlosci i zostane i odpisze na twoj wspanialy historyczno religijny post napisanego przez bardzo dojrzalego madrego niechwalacego sie i nie wywyszajacego sie czleka o ksywce libero. No wiec nic nie mowilem ile razy widzialem south parka i nie chwale sie co mam na kompie(jesli w twojej gloowce tak zabrzmialo to sorrry czlowieku masz naprawde problemy)a co do tego czy sie znam na komputerach to cos tam swojego wiem w przeciwienstwie do ciebie ktory tylko potrafi odpowiedziec na problem uzytkownika smiechem albo wymijajaca odpowiedzia. BTW jestes chyba wszechmogacym jesli oceniles moja wiedze po paru zdaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 buhaha ! no comment ROTFL LOL Kolejny malo inteligetny ! Piotrek zniknol teraz ty sie pojawiles ! Wiesz jaki z tego moral ?Ze nawet idioci maja dostep do neta ! Smutne ! :( Ale jak dorosniesz to moze cie stac nie bedzie ! To jedyna nadzieja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...