Skocz do zawartości
Spentany

huraaaaaaaaaaaaaa napisalem 666 temat :]

Rekomendowane odpowiedzi

buhaha ! 

no comment 

ROTFL 

LOL

Kolejny malo inteligetny ! Piotrek zniknol teraz ty sie pojawiles ! 

Wiesz jaki z tego moral  ?Ze nawet idioci maja dostep do neta ! Smutne ! :(

Ale jak dorosniesz to moze cie stac nie bedzie ! To jedyna nadzieja !

jedyna nadzieja jest taka ze ktos madry odlonczy neta niektorym warszawiaka a wtedy napewno bys stracil kontakt z rzeczywistoscia bo tacy jak ty sa tylko madrzy za netem a jak wejda w kontakt z rzeczywistoscia sa potulni jak baranki i nawet nie umieja zdania powiedziec. Ehhh w tym momencie jestem za aborcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyna nadzieja jest taka ze ktos madry odlonczy neta niektorym warszawiaka a wtedy napewno bys stracil kontakt z rzeczywistoscia bo tacy jak ty sa tylko madrzy za netem a jak wejda w kontakt z rzeczywistoscia sa potulni jak baranki i nawet nie umieja zdania powiedziec. Ehhh w tym momencie jestem za aborcja.

Za aborcja jestes jak patrzysz na siebie przed lustrem zapewne !

"kontakt z zeczywistoscia" buhaha co najwyzej nie musial bym czytac takich dennych postow jak twoje !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spentany tak sobie mysle ze jestes dresem co sie do kompa dorwal ! 

błahahahahahhehehehiihih

teraz to mnie rozwaliles bo dresow nie cierpie, podobnie jak ciebie :twisted:

wiec nie gadaj mi ze jestem dresem [od kiedy to madralo dresy pisza viva satan? hmmm jestes w prost genijalny, twoja inteligencja mnie ogloopia]

I pomyśleć Piratez że jesteś z mojego miasta. 

Szkoda słów

on to ma pecha.. jeszcze sie kiedys na ciebie natknie i bedzie musial na ciebie patrzyc :evil: biada mu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spentany tak sobie mysle ze jestes dresem co sie do kompa dorwal ! 

błahahahahahhehehehiihih

teraz to mnie rozwaliles bo dresow nie cierpie, podobnie jak ciebie :twisted:

wiec nie gadaj mi ze jestem dresem [od kiedy to madralo dresy pisza viva satan? hmmm jestes w prost genijalny, twoja inteligencja mnie ogloopia]

I pomyśleć Piratez że jesteś z mojego miasta. 

Szkoda słów

on to ma pecha.. jeszcze sie kiedys na ciebie natknie i bedzie musial na ciebie patrzyc :evil: biada mu...
Ciekawe czy na żywo też jesteś taki twardy?

BTW mam na ramieniu wytatuowany pentagram , ale już chyba wyrosłem z wrzeszczenia "viva satan"

Dorośnij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szatan (Lucyfer i wiele innych jego imion) byl jednym z cherubinow, tylko popatrz jak skonczyl.

Co do Jezusa to nie tylko byl Mesjaszem , nadal zasiada po prawicy Boga.

i widzisz Reed tu się pojawia mały 8) problem teologiczny / Trójca święta to jedna osoba w trzech postaciach więc moge przyjąć że rola/funkcja mesjasza jest już była / na razie ;) bo powinno być jeszcze po bitwie ostatecznej milenium z Jezusem jako Bossem na Ziemi/

więc reasumując IMHO: mesjaszem był, ale jako awatar Boga jest bogiem i sam po własnej prawicy zasiada /słowa są tu marnym nośnikiem informacji /

można się z moim wywodem nie zgodzić ale to moja własna interpretacja posiadanych danych wysnuta dzieki posiadaniu wolnej woli o którą własnie to poszedł bunt w niebie

BTW jak tylko człowiek ma wolną wole to jak wytłumaczyć bunt aniołow?

czy aby nie jet to Boski plan?

a co do końca Niosącego światło to nawet pieklo nie jest wieczne tylko dlugotrwałe a to już istotna róznica /pominę tą, że Jahwe to liczba mnoga, o czym już pisał Wolter :)/ ze pominę atrybuty Boga z założenia daektywujące możliwośc wieczności w piekle :)

qrde jak ja lubię fazy religijne 8)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi