Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 buhaha ! no comment ROTFL LOL Kolejny malo inteligetny ! Piotrek zniknol teraz ty sie pojawiles ! Wiesz jaki z tego moral ?Ze nawet idioci maja dostep do neta ! Smutne ! :( Ale jak dorosniesz to moze cie stac nie bedzie ! To jedyna nadzieja ! jedyna nadzieja jest taka ze ktos madry odlonczy neta niektorym warszawiaka a wtedy napewno bys stracil kontakt z rzeczywistoscia bo tacy jak ty sa tylko madrzy za netem a jak wejda w kontakt z rzeczywistoscia sa potulni jak baranki i nawet nie umieja zdania powiedziec. Ehhh w tym momencie jestem za aborcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 I pomyśleć Piratez że jesteś z mojego miasta. Szkoda słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 jedyna nadzieja jest taka ze ktos madry odlonczy neta niektorym warszawiaka a wtedy napewno bys stracil kontakt z rzeczywistoscia bo tacy jak ty sa tylko madrzy za netem a jak wejda w kontakt z rzeczywistoscia sa potulni jak baranki i nawet nie umieja zdania powiedziec. Ehhh w tym momencie jestem za aborcja. Za aborcja jestes jak patrzysz na siebie przed lustrem zapewne ! "kontakt z zeczywistoscia" buhaha co najwyzej nie musial bym czytac takich dennych postow jak twoje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 poprostu nie lubie osob ktore chca sie wyzyc na forum i szukaja tylko zaczepek zeby komus dopiec. A libero jest tego przykladem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ehhh juz nie mam sily na ciebie ok wygrales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Za aborcja jestes jak patrzysz na siebie przed lustrem zapewne ! "kontakt z zeczywistoscia" buhaha co najwyzej nie musial bym czytac takich dennych postow jak twoje ! Przyhamujcie nieco... Ty libero też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Spentany tak sobie mysle ze jestes dresem co sie do kompa dorwal ! błahahahahahhehehehiihih teraz to mnie rozwaliles bo dresow nie cierpie, podobnie jak ciebie :twisted: wiec nie gadaj mi ze jestem dresem [od kiedy to madralo dresy pisza viva satan? hmmm jestes w prost genijalny, twoja inteligencja mnie ogloopia] I pomyśleć Piratez że jesteś z mojego miasta. Szkoda słów on to ma pecha.. jeszcze sie kiedys na ciebie natknie i bedzie musial na ciebie patrzyc :evil: biada mu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Spentany tak sobie mysle ze jestes dresem co sie do kompa dorwal ! błahahahahahhehehehiihih teraz to mnie rozwaliles bo dresow nie cierpie, podobnie jak ciebie :twisted: wiec nie gadaj mi ze jestem dresem [od kiedy to madralo dresy pisza viva satan? hmmm jestes w prost genijalny, twoja inteligencja mnie ogloopia] I pomyśleć Piratez że jesteś z mojego miasta. Szkoda słów on to ma pecha.. jeszcze sie kiedys na ciebie natknie i bedzie musial na ciebie patrzyc :evil: biada mu...Ciekawe czy na żywo też jesteś taki twardy? BTW mam na ramieniu wytatuowany pentagram , ale już chyba wyrosłem z wrzeszczenia "viva satan" Dorośnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 no cooz moze ja tez kiedys wyrosne ? :evil: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :twisted: nie ma sie co oszukiwac :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Szatan (Lucyfer i wiele innych jego imion) byl jednym z cherubinow, tylko popatrz jak skonczyl. Co do Jezusa to nie tylko byl Mesjaszem , nadal zasiada po prawicy Boga. i widzisz Reed tu się pojawia mały 8) problem teologiczny / Trójca święta to jedna osoba w trzech postaciach więc moge przyjąć że rola/funkcja mesjasza jest już była / na razie ;) bo powinno być jeszcze po bitwie ostatecznej milenium z Jezusem jako Bossem na Ziemi/ więc reasumując IMHO: mesjaszem był, ale jako awatar Boga jest bogiem i sam po własnej prawicy zasiada /słowa są tu marnym nośnikiem informacji / można się z moim wywodem nie zgodzić ale to moja własna interpretacja posiadanych danych wysnuta dzieki posiadaniu wolnej woli o którą własnie to poszedł bunt w niebie BTW jak tylko człowiek ma wolną wole to jak wytłumaczyć bunt aniołow? czy aby nie jet to Boski plan? a co do końca Niosącego światło to nawet pieklo nie jest wieczne tylko dlugotrwałe a to już istotna róznica /pominę tą, że Jahwe to liczba mnoga, o czym już pisał Wolter :)/ ze pominę atrybuty Boga z założenia daektywujące możliwośc wieczności w piekle :) qrde jak ja lubię fazy religijne 8) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...