ent Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 www.zoosfera.pl tam i odbierałem w wawieWielkie THX raz jeszcze. Dzisiaj musze zadzwonic do goscia i powiedziec ze jednak chce tego MJ1200 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 a ja już mammmm :banan: jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 a ja troch inaczej :) czy to prawda ze wylot mj ma byc do gory czy jest to bez roznicy ?? pamietam ze chyba niemiec pisal ze wylot musi byc do gory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Z tego co pamietam, wylot nie musi byc pionowo do góry lecz może byc przechylony to w jedna to w druga strone, lecz nie do pozycji poziomej. Pozdrawiam. PS sam czekam na przesylke z 4max z MJ1000 ale sie doczekac nie moge :? a kurierem wziąłem w poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ale ci z 4max skubani pompka była za 89zł i się skończyła a teraz znów się pojawiła po nowej promocyjnej cenie 110zł :( Nikt im za tą cene nie kupi :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 No wiesz węża 12 mm na 15 to nałożę, ale na 19 to raczej nie da rady... A czym np. uszczelnić? A może da się jakoś rozciąnąć redukcje z 18 na 19? Robił tak ktoś? To cienki bolek jesteś ;] Ja 12/16 zbrojony (wiec grube scianki, taki jak ogrodowy) nałożyłem na ten wylot 19mm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrg Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 a ja już mammmm :banan: jest super naprawde jest aż taka cicha? mam mj1000 i na pewno nie można jej nazwac cichą czyżby coś pozmieniali w konstrukcji tych pompek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Z tego co pamietam, wylot nie musi byc pionowo do góry lecz może byc przechylony to w jedna to w druga strone, lecz nie do pozycji poziomej. A jest jakieś logiczne uzasadnienie tego? Bo nie wiem po co ją przystosowali do pracy wylotu w poziomie, jeżeli tak nie wolno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Może tak troche OT, ale jakie macie sposoby radzenia sobie z załamywaniem węży :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 a jak przerobić tą pompke na niezatapialną http://img.allegro.pl/photos/oryginal/26/2...262782/26278296 , to jest ATMAN AT-306 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=496...=asc&&start=150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 szukajk niebolii http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=74580 tak apropo mj 1200 super cicha naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Z tego co pamietam, wylot nie musi byc pionowo do góry lecz może byc przechylony to w jedna to w druga strone, lecz nie do pozycji poziomej. A jest jakieś logiczne uzasadnienie tego? Bo nie wiem po co ją przystosowali do pracy wylotu w poziomie, jeżeli tak nie wolno... Jeżeli w oficjalnej notce Aquarium Systems jest, że pompka może miec wylot w pozycji poziomej to tylko sie cieszyc. Jesli nie, to wydaje mi sie, że ma to coś wspólnego ze zużywaniem się wirnika czy czegos tam. PS Pompke zamówiłem jak była jeszcze po 89zł :D mam nadzieje, że da sobie rade z moim układem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...