djswistak Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 jak w temacie . po wlaczeniu kompa pojawia sie haslo z biosu. ja je obejsc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Wyjac bateryjke biosu lub wyciagnac zworke przy baterycje najczesciej czerwonego koloru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 no to wyjscie znam. sorry ze nie napisalem. chodzi mi o to zeby wejsc do systemu bez usuwania hasla. tak zeby nikt nie wiedzial. jeszcze jedno pytanie jak otworzyc plik exela który jest na haslo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 powinny byc do tego odpowiednie programy, poszukaj moze znajdziesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 igrok ale mnie olsniles. jakbym wiedzial jakie to programy to bym poszukal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Może hasła uniwersalne. Wiem, że obecnie cud, żeby jakieś zadziałało ale może akurat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Po to sa hasla by sie ich obejsc nie dalo. Odpowiedz: hasla w biosie nie da sie obejsc. Mozesz je skasowac albo zgadnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Po to sa hasla by sie ich obejsc nie dalo. Odpowiedz: hasla w biosie nie da sie obejsc. Mozesz je skasowac albo zgadnac. no co ty za p.ierdoły gadasz? isteniej kilka rozwiązań jak dorwać lub obejść hasło biosa np. są programiki zazwyczaj pod dosa co odczyluje hasło biosa, a jeszcze inaczej to są standardowe hasła biosu np takie jak AWARD_SW itp. wystarczy poszukać na necie jest tego od groma. wiec nie gadaj głupot że hasła w biosie nie obejdzie bo mało widac wiesz i sprawa kolejna: co ma hasło do biosa z działem o windowsie? nie ten dział chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 znalazlem takie 3: 1]CmosPwd 3.2 2]ibios 3]biospwds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Po to sa hasla by sie ich obejsc nie dalo. Odpowiedz: hasla w biosie nie da sie obejsc. Mozesz je skasowac albo zgadnac. da sie da, tylko trza poszukac programow (albo samemu napisac :P) na tajnych, masonskich serweracj :) igrok ale mnie olsniles. jakbym wiedzial jakie to programy to bym poszukalco juz zartowac niemozna :D niewatpliwie zdobyc taki program niejest prosto, trza sie pomeczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Po to sa hasla by sie ich obejsc nie dalo. Odpowiedz: hasla w biosie nie da sie obejsc. Mozesz je skasowac albo zgadnac. da sie da, tylko trza poszukac programow (albo samemu napisac :P) na tajnych, masonskich serweracj :) igrok ale mnie olsniles. jakbym wiedzial jakie to programy to bym poszukalco juz zartowac niemozna :D niewatpliwie zdobyc taki program niejest prosto, trza sie pomeczyc... igrok patrz wyzej napisalem ze mam 3 programy tego typu. zassalem dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 A co ma bios do windowsa? Przenosze. Poszukaj sobie haseł uniwersalnych, tego jest duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jest taka strona bios help i tam jest opisane jak "obejsc" hasła w biosie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 No dobra, zalozylem sobie haslo na system w biosie. Teraz mi powiedzcie jak niby mam uzyc tego programiku skoro zapytanie o haslo wywala mi sie zaraz po uruchomieniu kompa :?: :?: Dodam ze zadno haslo uniwersalne nie dziala hasla bralem z tej stronki: http://www.technik.swiebodzin.pl/edukacja/...os/password.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ej i tera nikt nie odpowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Hasła tak założonego nie da się obejść (poza uniwersalnymi, których jest masa i wraz z nowszymi wersjami się zmieniją). Jest zawsze jededno dziłające rozwiązanie "clear cmos" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Az sie cisnie na usta "a nie mowilem"... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...