wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Chciałbym sobie pograć w gierke NFS Porsche na necie. Kiedy uruchamiam multiplayer wyskakuje mi że jest uaktualnienie do gry, które musze ścągnąc. klikam Ok gierka się wyłancza i nic nie ściąga i tak zawsze. czy można ściągnąc z jakiejś stronki to uaktualnienie i zainstalować je :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 jesli masz oryginal to patch jest na stronie www.needforspeed.pl, a jesli pirata to i tak na necie nie pograsz. powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hmm powiedzmy że mam kopie bezpieczeństwa :( a czemu nie można grać na necie, jest takie zabezpieczenie jak np. w Diablo 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 no wlasnie, dolaczem sie do postu. mam problem z nfs5, gierka sie ladnie instaluje, ze mam k2 to wykrywa tylko ze mam d3device... oks startuje gre przeleci intro, pokaze sie logo nfs5 (loading) i zwiech co jest ? probowalem juz pod win xp,2000 i 98 z pliczkiem gimme.dll tez sie bawilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a jesli pirata to i tak na necie nie pograsz jak już pisałem ogrinału nie posiadam :( ale gram bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mam problem z nfs5, gierka sie ladnie instaluje, ze mam k2 to wykrywa tylko ze mam d3device... oks startuje gre przeleci intro, pokaze sie logo nfs5 (loading) i zwiech co jest ? probowalem juz pod win xp,2000 i 98 z pliczkiem gimme.dll tez sie bawilem. U mnie to samo. ale działało pod Win98..... (Teraz mam WinXP) Też czekam na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 JA MAM PIRATA I ZNALAZLEM TEN PATCH SWEGO CZASU NA NECIE. DZIEKI NIEMU WSZYSTKO DZIALA JAK NALEZY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mam problem z nfs5, gierka sie ladnie instaluje, ze mam k2 to wykrywa tylko ze mam d3device... oks startuje gre przeleci intro, pokaze sie logo nfs5 (loading) i zwiech co jest ? probowalem juz pod win xp,2000 i 98 z pliczkiem gimme.dll tez sie bawilem. U mnie to samo. ale działało pod Win98..... (Teraz mam WinXP) Też czekam na pomoc. Nie jestem pewien ale może to rozwiąże wasz problem http://www.needforspeed.pl/p2000_t_win_xp_...n2k_problem.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 juz pisalem, zainstalowalem ten patch 3.5, zmienialem nazwe tego gimme i dalej nic, nawet pod wingroza 98 nierusza, a to dziwne bo jakies 2 tyg jescze dzialal (wtedy mialem jescze pirata :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja miałem porszaka pod xp - instal, kraczek, olać intro, loading i -> zwis. Tak przy trzecim razie oglądnąłem sobie intro do końca i gierka zastartowała... przypadek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 JA MAM PIRATA I ZNALAZLEM TEN PATCH SWEGO CZASU NA NECIE. DZIEKI NIEMU WSZYSTKO DZIALA JAK NALEZY. i mozecie grac po necie??? u mnie nie ruszy za chiny ludowe po necie, normalnie offline dziala spoko. jesli gracie po necie to powiedzcie czy jest duzo luda z ktorymi sie mozna scigac, czy tez serwer stoi pusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 JA MAM PIRATA I ZNALAZLEM TEN PATCH SWEGO CZASU NA NECIE. DZIEKI NIEMU WSZYSTKO DZIALA JAK NALEZY. i mozecie grac po necie??? u mnie nie ruszy za chiny ludowe po necie, normalnie offline dziala spoko. jesli gracie po necie to powiedzcie czy jest duzo luda z ktorymi sie mozna scigac, czy tez serwer stoi pusty. mam org. troszke ludziska jest, ale to glownie zaawansowani fani, bez kierownicy niemasz szans ;) wieczorkiem jest ok. 10 utworzonych gier i ~30-40 graczy (server na ktorym gram) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 to chyba kupie org. bedzie to moj drugi org. (pierwszy to rtcw 8)). moje doswiadczenie w grze jest duze i wcale na kierownicy nie gra sie najlepiej wg. mnie, duzo lepiej gra sie joystickiem analogowym :twisted: (gralem i kierownica i joystickiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 to chyba kupie org. bedzie to moj drugi org. (pierwszy to rtcw 8)). moje doswiadczenie w grze jest duze i wcale na kierownicy nie gra sie najlepiej wg. mnie, duzo lepiej gra sie joystickiem analogowym :twisted: (gralem i kierownica i joystickiem). hehhe, no tez tak uwazalem; gralem kiedys z kolega (obydwoje klawiatura), kolega zostawal w tyle i to grubo ! :lol: , ale jak tylko zasiadl za kierownica poczulem jegos smrod spalin 8O wyprzedzal mnie srednio o 5 sek na mecie :x :( :oops: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 to chyba kupie org. bedzie to moj drugi org. (pierwszy to rtcw 8)). moje doswiadczenie w grze jest duze i wcale na kierownicy nie gra sie najlepiej wg. mnie, duzo lepiej gra sie joystickiem analogowym :twisted: (gralem i kierownica i joystickiem). hehhe, no tez tak uwazalem; gralem kiedys z kolega (obydwoje klawiatura), kolega zostawal w tyle i to grubo ! :lol: , ale jak tylko zasiadl za kierownica poczulem jegos smrod spalin 8O wyprzedzal mnie srednio o 5 sek na mecie :x :( :oops: :P Ja nie porownuje klawiatury do kierownicy, tylko joystick do kierownicy !!! gralem tym i tym i uwazam (oczywiscie mozecie sie nie zgodzic), ze joystickiem lepiej sie gra (wszystko masz w jednej rece: gaz hamulec biegi reczny) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...