Skocz do zawartości
wilczek

problem z NFS Porsche

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym sobie pograć w gierke NFS Porsche na necie. Kiedy uruchamiam multiplayer wyskakuje mi że jest uaktualnienie do gry, które musze ścągnąc. klikam Ok gierka się wyłancza i nic nie ściąga i tak zawsze. czy można ściągnąc z jakiejś stronki to uaktualnienie i zainstalować je :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie, dolaczem sie do postu.

mam problem z nfs5, gierka sie ladnie instaluje, ze mam k2 to wykrywa tylko ze mam d3device... oks

startuje gre przeleci intro, pokaze sie logo nfs5 (loading) i zwiech co jest ?

probowalem juz pod win xp,2000 i 98 z pliczkiem gimme.dll tez sie bawilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z nfs5, gierka sie ladnie instaluje, ze mam k2 to wykrywa tylko ze mam  d3device... oks  

U mnie to samo. ale działało pod Win98..... (Teraz mam WinXP)

Też czekam na pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z nfs5, gierka sie ladnie instaluje, ze mam k2 to wykrywa tylko ze mam  d3device... oks  

U mnie to samo. ale działało pod Win98..... (Teraz mam WinXP)

Też czekam na pomoc.

Nie jestem pewien ale może to rozwiąże wasz problem http://www.needforspeed.pl/p2000_t_win_xp_...n2k_problem.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA MAM PIRATA I ZNALAZLEM TEN PATCH SWEGO CZASU NA NECIE. DZIEKI NIEMU WSZYSTKO DZIALA JAK NALEZY.

i mozecie grac po necie???

u mnie nie ruszy za chiny ludowe po necie, normalnie offline dziala spoko.

jesli gracie po necie to powiedzcie czy jest duzo luda z ktorymi sie mozna scigac, czy tez serwer stoi pusty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA MAM PIRATA I ZNALAZLEM TEN PATCH SWEGO CZASU NA NECIE. DZIEKI NIEMU WSZYSTKO DZIALA JAK NALEZY.

i mozecie grac po necie???

u mnie nie ruszy za chiny ludowe po necie, normalnie offline dziala spoko.

jesli gracie po necie to powiedzcie czy jest duzo luda z ktorymi sie mozna scigac, czy tez serwer stoi pusty.

mam org. troszke ludziska jest, ale to glownie zaawansowani fani, bez kierownicy niemasz szans ;) wieczorkiem jest ok. 10 utworzonych gier i ~30-40 graczy (server na ktorym gram)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba kupie org. bedzie to moj drugi org. (pierwszy to rtcw 8)). moje doswiadczenie w grze jest duze i wcale na kierownicy nie gra sie najlepiej wg. mnie, duzo lepiej gra sie joystickiem analogowym :twisted: (gralem i kierownica i joystickiem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba kupie org. bedzie to moj drugi org. (pierwszy to rtcw 8)). moje doswiadczenie w grze jest duze i wcale na kierownicy nie gra sie najlepiej wg. mnie, duzo lepiej gra sie joystickiem analogowym  :twisted: (gralem i kierownica i joystickiem).

hehhe, no tez tak uwazalem; gralem kiedys z kolega (obydwoje klawiatura), kolega zostawal w tyle i to grubo ! :lol: , ale jak tylko zasiadl za kierownica poczulem jegos smrod spalin 8O wyprzedzal mnie srednio o 5 sek na mecie :x :( :oops: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba kupie org. bedzie to moj drugi org. (pierwszy to rtcw 8)). moje doswiadczenie w grze jest duze i wcale na kierownicy nie gra sie najlepiej wg. mnie, duzo lepiej gra sie joystickiem analogowym  :twisted: (gralem i kierownica i joystickiem).

hehhe, no tez tak uwazalem; gralem kiedys z kolega (obydwoje klawiatura), kolega zostawal w tyle i to grubo ! :lol: , ale jak tylko zasiadl za kierownica poczulem jegos smrod spalin 8O wyprzedzal mnie srednio o 5 sek na mecie :x :( :oops: :P

Ja nie porownuje klawiatury do kierownicy, tylko joystick do kierownicy !!!

gralem tym i tym i uwazam (oczywiscie mozecie sie nie zgodzic), ze joystickiem lepiej sie gra (wszystko masz w jednej rece: gaz hamulec biegi reczny) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi