Kwasopijca Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 panowie mam problem moj komp udostepnia na zasadzie polaczenia mstkowego drugiemu kompowi teraz wlozylem druga sieciowke i chce udostepniac trzeciemu kompowi net niestety nie dizala kompy sie wdiza miedzy soba lan dziala ale nie dziala net na tym trzecim jek chce naprawiac to pisze ze nie mozna i ze jedynie bedzie dzialala siec a internet nie ? czy to wina kabla ze jest smostkowany czy co jak to zrobic ? i czy sie da bez huba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 da sie bez huba... zainstaluj winroute, mozesz wtedy mostek wywalic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasopijca Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 mozesz mi dac ten program na maila albo linka do niego wiekie dziki i czy program jest latwy w obsludze ? i czy nalezy miec zmostkowane kable ? i w ogole jak ztego programu korzystac eszce raz wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 cze chcę podzielić neo na 2 kompy. co i gdzie się wpisuje aby skonfigurować router do neo ? czy w zestawie doje sie wszystkie dane do wpisania i instrukcję ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasopijca Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 nienei mam modem na usb i dwie sieciowki w moim kompie i chce oprzez nie wyslac na dwa kompy jeszcze wlasnie probuje tym programem powyzej i chyba bedzie oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasopijca Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 jak chcesz podzilic na dwa kompy to smiech samo ci sie wsyztko porobi niestety nie udalo mi sie z ym programem prosze o pomoc jak skonfigorwoac tc/ip bo nie iwem na jakim kompie jaki ac ip chyba dlatego niec nie chce dzilac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/search.php?search_k...ywords=winroute http://ethernet.neostrada.pl/windows/winroutepro.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...