Skocz do zawartości
vixen

Zamiana MSI FX5700 128 VTD z VIVO na co ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich i prosze oszybką pomoc !

Posiadam karte jak w " temacie" i mam z nią trochę problemów. Sklep postanowił iść mi na rękę i mam możliwość wymiany karty. Poniżej zamieszczam linki:

http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4154...830305345313238

http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5746...45f3132385f4448

Którą z tych 2 mi polecacie czy może zostac przy swojej ?

Czy ten Radek to jakiś firmowy czy No Name ? Czy w tym modelu można odblokować zablokowane potoki ?

Nic o nim nie mogę znajść.

z gory dzieki za pomoc

PS

szukajki użylem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O FXie zapomnij wystarczy poczytac na forum, co to radka:

- o firme musisz zapytac przeciez proline ma obsluge klientow przez GG zawsze mozna zapytac(niech sie wypowiedza co ktorzy maja stycznosc z takich sprzetam)

- co do potokow to proline mial kiedys w ofercie radki z grawancja "na potoki" wiec to bedzie chyba ruletka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej o tym Radku zapomnij... Oczywiście nie wiesz co dostaniesz ale nie licz na dodatkowe potoki. Bierz FX 5900XT i ciesz się, że Ci się taka okazja trafiła, w końcu dostaniesz kartę lepszą (Radek mógłby być gorszy gdyby nie dał się odblokować) i w cenie 5700 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz tego fxa , duzo lepsza karta od tej co masz obecnie , a w radka nie ma sie sensu bawic gdyz pewnie i tak potokow nie odblokujesz , a wtedy ten fx bedzie duzo lepszy, w zyciu nie zostawaj przy tym swoim 5700 - syf jakich malo 128 bit i 4 potoki (oczywiscie wszystko kwestai ceny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi