vixen Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam Wszystkich i prosze oszybką pomoc ! Posiadam karte jak w " temacie" i mam z nią trochę problemów. Sklep postanowił iść mi na rękę i mam możliwość wymiany karty. Poniżej zamieszczam linki: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4154...830305345313238 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5746...45f3132385f4448 Którą z tych 2 mi polecacie czy może zostac przy swojej ? Czy ten Radek to jakiś firmowy czy No Name ? Czy w tym modelu można odblokować zablokowane potoki ? Nic o nim nie mogę znajść. z gory dzieki za pomoc PS szukajki użylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 O FXie zapomnij wystarczy poczytac na forum, co to radka: - o firme musisz zapytac przeciez proline ma obsluge klientow przez GG zawsze mozna zapytac(niech sie wypowiedza co ktorzy maja stycznosc z takich sprzetam) - co do potokow to proline mial kiedys w ofercie radki z grawancja "na potoki" wiec to bedzie chyba ruletka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Raczej o tym Radku zapomnij... Oczywiście nie wiesz co dostaniesz ale nie licz na dodatkowe potoki. Bierz FX 5900XT i ciesz się, że Ci się taka okazja trafiła, w końcu dostaniesz kartę lepszą (Radek mógłby być gorszy gdyby nie dał się odblokować) i w cenie 5700 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Teraz nasywa mi sie pytanie, vixen bedziesz do tego doplacal naturalnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 bierz tego fxa , duzo lepsza karta od tej co masz obecnie , a w radka nie ma sie sensu bawic gdyz pewnie i tak potokow nie odblokujesz , a wtedy ten fx bedzie duzo lepszy, w zyciu nie zostawaj przy tym swoim 5700 - syf jakich malo 128 bit i 4 potoki (oczywiscie wszystko kwestai ceny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 bierz FX-a 9800se jest do [gluteus maximus] bez gwarancji. Nawet na hurtowniach sa przefiltrowane to które daja sie odblokowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Teraz nasywa mi sie pytanie, vixen bedziesz do tego doplacal naturalnie??Tak wycenili moją na 700 paczek. Dziekuję wszystkim za odpowiedzi zamówię sobie FX 5900XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...