numerek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Widzieliście screeny z tego 3dMarka05 ? sa odlotowe :) Właśnie przeteściłem ASUSA na 3Dmarku 2003 - 3850pkt. To chyba całkiem nieźle jak na karte za 360 zoli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00st3r Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Na www.frazpc.pl byl test Gecube, karta byla oznaczona jako rev 2 a pamieci miala 3.3. Przy zakupie trzeba zawsze patrzec na pamieci, a nie tylko na napis rev.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A slyszal cos ktos na temat tej karty ?? http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...28TD&kat=&pkat= za wszekie informacje bede wdzieczny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 czytalam ze prawdopodobnie jest 64bitowa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 kto ma ISS3 albo WE7 ? powiedzcie mi na jakich sterach i dx'ach gracie ? bo na omegach 2.5.58 dx9.0b mi nie chodza .uruchamiaja sie ale zamiast intro jest czarny ekran i aplikacja nie odpowiada . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ja na sterach DNA 2949 i DX 9.0c pykam, chodzi wszystko poza Richard Burns Rally w HQ : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Na jakich pamiątkach powinien byc Radeon 9550 Gigabyte GV-R955128D aby było "dobrze" i jakie są wogole dostepne wersje ? A co sądzicie o tym Abicie o którym wspominał Ower_lolek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Gigabyte jest chyba tylko na jednych pamieciach, Hynix 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Udało mi się pojechać z moim HIS'em na 475/275 (rdzeń/pamięć). Chyba nieźle co? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no nie zle neizle, a jakies zmiany czy wszystko na standardzie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Wiatrak od R9700, myśle że V-mod dużo by dał, bo druga strona rdzenia i pamięci są chłodne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ja na sterach DNA 2949 i DX 9.0c pykam, chodzi wszystko poza Richard Burns Rally w HQ : no to chyba sobie zassam a DX 9.0 c mialem ale wywalilem bo myslalem na poczatku ze to wina DX'a .. a ISS Ci chodzi ,bo mi inne gierki tez normalnie pykaja tylko wlasnie te dwie nie chca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 numerek >> az mi sie nie chce wierzyc ze akurat ten producent robi takie mocne r9550...gdzie go kupiles ??? wynik powala na kolana ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Właśnie przeteściłem ASUSA na 3Dmarku 2003 - 3850pkt. To chyba całkiem nieźle jak na karte za 360 zoli :D Numerek zapodaj linki na ORB'a. Coś mi sie nie chce wierzyć w takie wyniki :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ano, w tym momencie powinienem miec 4000 a tu mam mniej od numerka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesław Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam pytanko do posiadaczy GeCube'a 9550XT, a właściwie chodzi mi o CS:Condition Zero, gdzie jest do @#$%& nędzy CD-KEY!?!?!?! Nigdzie nie moge go znaleźć!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Nie instalowalem jeszcze CS, ale duzo wczesniej ktos pisal ze na jakiejs stronie sie rejestrujesz i keya dostajesz. EDIT: http://www.gecube.com/faq.php?modID=16 - tu jest instrukcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witam, na dniach planuje kupic tego Radka, no i teraz szybkie spojrzenie na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31746608 co o tym myslicie, a zwlaszcza o sprzedawcy? Odbior osobisty napewno, ale moze sa jakies lepsze opcje w sklepach internetowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfg666 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no to ja ci powiem, ze tak srednio to wyglada, bo ja w sklepie obok mam gigabyta za 340zl. patrzac po sklepech internetowych jest drozej nawet(345), a co do allegro to skoro odbior osobisty to czemu nie. chociaz tam chyba roznie bywa, bo ost slyszalem ze ktos nabil calkiem niezla kase na sprzecie komputerowym, ktory istnial tylko teoretycznie :? , a allegro samo nie garnelo sie jakos szczegolnie w pomocy poszkodowanym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ano przekretow na Allegro troche jest :) W sumie tu jest mozliwy odbior osobisty, ale patrzac na jego aukcje, gdzie kupuje jakies kasety do Commodore, to troche dziwnie to wyglada :D Karte raczej dostane tylko czy pozniej nie bedzie problemow z gwarancja.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numerek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Nie mam oficjalnej wersji i chyba nie moge wyników publikować ? :( Ale szczegółowe detale są na screenie na mojej stronce. Zapraszam. Chyba że macie jakiś sposób na publikacje wyników to podzielcie sie, takie wyniki chętnie bym opublikował. TeQuila SunRise Kupiłem w Elbląskim sklepie w Infonecie, zamówiłem Saphire ..ale kolo nie mógł nigdzie dostać więc wziołem Asusa na próbe i już nie oddam ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 moze ten asus ma więcej voltage na rdzeniu i pamieciach dlatego sie tak ladnie kreci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morzech Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 witam jutro zamawiam radeona 9550xt gecube . mam pytanie: piszecie żeby nie brac rev.1 bo padaja bede zamawial w Action w Krakowie dzwonilem tam ale nie wiedza jaka to wersja karty może ktoś z was tam kupował i wie jakie wersje maja orzech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrasiaK Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 apropo moich problemow z radkiem 9550xt - chyba poki co rozwiazane - sprawdzilem karte na innym kompie (apropo na duronie 800 z ta karta podkrecona na 420/660 w 3dmarku 2003 wynik: 3000 :-) - i karta dziala bez zarzutow wrocilem do domu - zaczalem kombinowac i jedna z kombinacji bylo wlaczenie fastwrite i ... karta dziala dobrze! ale zasilacz tez wymienie niebawem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 witam bede zamawial w Action w Krakowie dzwonilem tam ale nie wiedza jaka to wersja karty może ktoś z was tam kupował i wie jakie wersje maja orzech Jesli w Krakowie jest tak samo jak w Katowicach to sie nie dowiesz poki nie kupisz i rozpakujesz. Po prostu karta jest ofoliowana i na magazynie nie moga ich otwierac. Spytaj kiedy byla dostawa, jesli kilka dni temu to na 99% jest to rev 2 (znajomy i ja mielismy na hynixach 2,8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Czy ktos wie na jakich pamieciach jest 9550 od Saphirre ? Troche modernizuje kompa przed studiami i chce w miare szybką a tanią kartę, wiec wybor padl na 9550. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Czy ktos wie na jakich pamieciach jest 9550 od Saphirre ? Troche modernizuje kompa przed studiami i chce w miare szybką a tanią kartę, wiec wybor padl na 9550. na samsungach, 5ns albo 4ns... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 tylko pamietaj ze kosci samsunga nieraz sa zle oznaczone .jest napisane ze 5ns a w rzeczywistosci sa 4 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 lepiej nie licz na cud tylko bierz wylacznie 4ns i bedziesz mial spokoj numerek >> ten sklep ma jakies www. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafuls Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ATi Radeon Catalyst 4.91 HotFix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...