chris_gd Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 troche drozej bo 539zl. http://www.esc.pl/index.phtml?id=cennik&gr...250735ffc15d4fa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ej czegos tu nie zrozumialem czy na twojej karcie pamięci są przykryte radiatorem z procesora na karcie????? przeciez ktos inny mowil ze tak nie jest.... czy to zalezy ze mam farta jak kupuje grafe????? dziwne..... No u mnie elegancko radiator się styka z pamięciami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Widze ze mamy tu kilku niedowiarkow. Ale zastanowcie sie ludzie po co mialbym klamac !!. Ale chcecie screeny no to macie. Tylko niech nie slysze glosow typu - a skad mamy wiedziec ze jest wszystko na Very High, czy tez nic edytowal np Paintem. Odpowiedz jest prosta nic mi to nie daje. A teraz patrzcie jezlei nie wierzycie. Testy robione na dzisiejszych swiezyc sterach DNA CAT 4.7 Beta. Srednia ilosc klatek po grze 2 minuty na tej mapie (chodzenie po dzungli i walka) - WYNIK Klatki podczas jednej ze scen - na wyspie z helikopterem podczas walki - WYNIK I jeszcze raz powtarzam. Screeny pochodza z ustawien detali na VERY HIGH i rozdzielczosci 1024x768x32 bits. Jezeli mi nadal nie wierzycie jakims cudem to podajcie jakis sposob na pokazanie wam prawdy !! Przykro mi ale to nie jest very high a jeśli nie jest lighting quality v.h. to nie ma p.s.2.0.Nie chcę niczego tej karcie ujmować ale spójrzcie prawdzie w oczy.Moim zdaniem to nieopłacalny wydatek. Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB /256-bit/ TV-out DVI-out gwarancja: 24 miesiace cena netto: 819 zł cena brutto: 999 zł :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Przykro mi ale to nie jest very high a jeśli nie jest lighting quality v.h. to nie ma p.s.2.0.Nie chcę niczego tej karcie ujmować ale spójrzcie prawdzie w oczy.Moim zdaniem to nieopłacalny wydatek. Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB /256-bit/ TV-out DVI-out gwarancja: 24 miesiace cena netto: 819 zł cena brutto: 999 zł Gdzie wyczytałeś że lighting nie jest na maxa? I po co podałeś cenę tego R9800pro? Co mam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a dołożyć drugie 500zł i go kupić? <span style="color:red;">[ciach!]</span>a myśl czasem bo już mi recę opadają :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nie to miałem na myśli.Zdziwiła mnie ta cena. :o Temat jakości obrazu w farcry był wałkowany na tym forum kilkakrotnie.I wiem jak gra wygląda na ustawieniach v.h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Nie to miałem na myśli.Zdziwiła mnie ta cena. :o No cena dziwnie niska. Pewno jakiś błąd w cenniku, bo to jest pewnie 128bit :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 128bit :arrow: 899 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Co do tego R9600 PRO http://www.jes.com.pl/promocje_o.php?produ...IGABYTE&id=1166 To będzie lepsze rozwiązanie jeśli ktoś ma pieniądze, żeby dołożyć kilkadziesiąt złotych, a nie ma na tyle żeby kupić r9600 pro z lepszymi pamięciami. Aha w komputroniku mają taka samą, ale cena chyba jest jakaś stara bo 599 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 EmperoR_2001 daj jakies screeny z woda i pod woda na vh jest tam mnóstwo wodorostow i rybek wtedy ci powinni uwieżyć ja wiem że ta karta umożliwia granie na detalach v high bo znajomy ma i gra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubasa Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Witam panowie, jestem tu całkiem nowy i proszę o wyrozumiałość, nie bądźcie bezlitośni :) Zakupiłem kartę o której między innymi tu piszecie - szafir 9550 128 RAM. 128-bit. Mam trochę zabytkową płytę główną DFI AK75EC i procka Athlon XP 1,4. Instalacja karty bez problemu, system ją wykrył, ale po zainstalowaniu omeg 2.5.51 gdy wszedłem do RadLinkera i chciałem pobawić się zegarami przeżyłem mały szok. Rdzeń i owszem, 250 ale pamiątki pokazuje tylko 200!!! Dodatkowo w biosie mam ustawione AGP x4 a we właściwościach pokazuje, że jest wyłączone. Próbowałem różnych sterowników, od tych z płyty do karty poprzez najnowsze ze stronki ATI, omegi itd. ciągle to samo... Częstotliwość pamięci nadal 200 i AGP wyłączone.... A 3dMark2001 pokazuje 6680 na domyślnych... jestem załamany. Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 częstotliwośc pamięci x2 czyli 200x2=400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ot taka mała ciekawostka. Po wgraniu biosa od 9600 do 9550 od HIS`a mamy pełne funkcjonalne i prawdziwe 9600. W jednym kompie mam HIS9600VIVo 128/128 3D2001 - 9176 W drugim mam HIS9550 128/128 z biosem od 9600VIVo 3D2001 - 9201 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Teraz ci wierze na słowo i na screeny. Wyniki są bardzo dobre. R9550 Rulez 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 I co myślicie o tym radku 9600 pro gigabyte'a ?? Opłaca się brać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 I co myślicie o tym radku 9600 pro gigabyte'a ?? Opłaca się brać??R9600PRO za 525zł, jak masz kase to bierz i sie nie zastanawiaj bo w tej cenie to zajefista karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Szkoda, że pamięci tylko 3,3 ale nie można mieć wszystkiego w takiej cenie. Ciekawe ile się podkręci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Szkoda, że pamięci tylko 3,3 ale nie można mieć wszystkiego w takiej cenie. Ciekawe ile się podkręci?? za 525 zł ten gigabyte 9600pro to najlepszy wybór , jesli ktos ma te dodatkowe 60żł to warto dopłacic , na jednym z serwisów podkrecili tego gigabyte'a z 400/600 do 510/680 , pamieci ma samsungi 3.3ns . jest to lepsza karta od tego 9550xt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Dobra załączyłem FAR CRY na high, i jak dla mnie gierka jest 100% płynna. Na VH są swapy spowodowane pewno tym że mam mało ramu :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Screeny z 1024x768 HIGH :) http://wimar2.w.interia.pl/FarCry0001.jpg http://wimar2.w.interia.pl/FarCry0004.jpg http://wimar2.w.interia.pl/FarCry0007.jpg Ważą dużo po 500kb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ej czegos tu nie zrozumialem czy na twojej karcie pamięci są przykryte radiatorem z procesora na karcie????? przeciez ktos inny mowil ze tak nie jest.... czy to zalezy ze mam farta jak kupuje grafe????? dziwne..... Pamięci z przodu są chłodzone przez ten duży radiator. Ja tylko wcześniej pisałem że miałem jakoś tak dziwnie że do jednej kostki pamięci mi nie dotykła tylko odstawał na "gróbość włosa" po prostu wada fabryczna. ale już sobie z tym poradziłem. ale wszystkie inne Radki 9550XT mają prawidłowo dociśnięte chłodzenie do pamięci (tych z przodu) na te z tyłu można założyć własne radiatorki i na 590Mhz lecą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę zmienić ustawień nakładki ? wszystki suwaki są nieaktywne :/ a w filmach ciemno jak w du.pie Niewiem czy to się nadaje do tego topica ale to wkońcu na Radku 9550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Wpierw włącz film, a później zmieniaj ustawienia zakładki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Screeny z 1024x768 HIGH :) http://wimar2.w.interia.pl/FarCry0001.jpg http://wimar2.w.interia.pl/FarCry0004.jpg http://wimar2.w.interia.pl/FarCry0007.jpg Ważą dużo po 500kb. Jak już wspominałem, wiem jak ta gra wygląda na v.h. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ale to jest na High nie Very High :D. Czytaj uwaznie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ETRULEZ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 http://www.netservice.pl/index.php?www=ofe...20graf#Gigabyte gigabyta R9600pro za 512 zl coraz bardziej sklaniam sie na zakup tej karty. sklep mam obok bo w tesco i przesylka odpada. choc bede musial wymienic zasilke. to jeszcze troche potrwa zanim uzbieram..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Moze ktoś zapoda screnna na max. ustawieniach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Coraz bardziej tanieją te R9600 Pro, bardzo dobrze. Teraz się ciesze że nie kupiłem tego 9550 XT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja mam radeona 9600pro od gigabyta i leci jak w podpisie pozdro warto brac za 520zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ale to jest na High nie Very High :D. Czytaj uwaznie :D A ja powtarzam, że p.s2.0 jest przy lighting quality :arrow: very high. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja mam radeona 9600pro od gigabyta i leci jak w podpisie pozdro warto brac za 520zlno kurde, na 9600pro to chyba sie skusze, roznica bedzie w porownaniu do mojego ti4200 a i cena do przezycia zwlaszcza, ze za swojego jeszcze troche dostane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...