Boorak Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hmmm, zastanawiam się czy nie sprzedać swojego "szafira" i nie łuknąć tego radeonka? Ciekawe ile ma w aquamarku3, ja mam ok. 19 400. Nie wiem, czy to dużo, czy mało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 O Aquamarku to ja pojęcia nie mam. Nigdy tego na oczy nie widziałem. Ja bym zmienił na twoim miejscu. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Chyba ja i mój kolega kupujemy po karcie, ale zanim kupimy może upłynąć sporo czasu, czy jeszcze nie macie jakichś dokładniejszych testów?? Bo były by pomocne w wyborze? Ciekawi mnie, czy jeżeli karta prawdopodobnie produkowana jest na płytce od R9600xt, to czy da się podkręcić do takich samych wartości (core)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Ja karte zamawiam juz w poniedzialek. I dam na pewnio obszerna relacje z testow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 To spoko, fajnie że troche ludzi przetestuje zanim doskładam kase. ;) Na razie nie moge znaleźć kupca na rive. :( Trzeba bedzie chyba na allegro wystawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus99 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zmieniłem windę, zainstalowałem catalyst 4.6 i w zakładkach dalej we właściwosciach mam: Radeon 9600 series, typ mikroukładu Radeon 9600XT. Aida tęz dalej pokazuje RAdeon 9600XT i RV360. A Bartona zrobiłem z 2500 na 3200 zegary karty podbiłem na 452/581 i 3dmark 2001 - 1230 3dmark 2003 - bez oc 3074 z oc 3477. Wrzucę jeszcze stery z CD /orginalne/ i zobacze jak zostanie rozpoznana. Jak będa szczegółowe pytania to powiedzcie jak to wykonać bo mogę nie wiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus99 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Na tych sterach i biosie nie da się mocno kręcic ale i tak rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Nio to zajebiscie :D. Ja juz zamowilem - nie moglem juz wytrzymac hehe :D. Niedlugo juz bedize.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 To wypas. Czyli zapewne karta ma i PCB i bios od 9600XT, tyle że zaniżone taktowania. Troche to nie najlepiej bo sie nie da rekordu w 3dmarku bić w kategorii 9550 (bo na orbie ci pokaże 9600). AIDA32 to już stary program, trzeba zainstalować Everesta (to samo co aida tyle że inna nazwa) i on może pokaże poprawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A co to za karta? Zwykły Radek 9550 128bit? Czy coś droższego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 GeCube 9550XT 488zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 No tak sobie myślałem, że coś za 415zł za tanio by było :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Kurczę 3477 w 3dmarku 2k3! Całkiem nieźle jak za taką cenę. Ciekawe czy pójdzie na 500, a pamięci na 600?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Może karta musi sie wygrzać żeby sie lepiej kręciła. Boorak ile byś chciał za swojego radka gdybyś sprzedawał??? artus99 co miałeś w pudełku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus99 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 W pudełku oprucz karty były stery, dvd power , gra counterstrike na 2 cd, kable z przejściówkami i przejsciówka z dvi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 A nie wiesz czy ten Counterstrike jest potrzebny do uznania gwarancji??? ;) Bo u gainwarda trzeba było okazać gierke Chrome którą dodawali do kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus99 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 NA orginalnych sterach z pudełka dalej jest 9600xt ale wyniki nieco gorsze w 3dmarkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus99 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Nic mi w sklepie nie mówili na temat girki i gwarancji. nie wiem o co chodzi ale hurtownia z której jest moja karta wycofała ją z oferty :( http://www.action.pl/products/?pid=0/1/65/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus99 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 To jest ta karta http://www.gecube.com/productCategory.php?proID=42 tylko 400/500 a nie 250/400. Dobrze,że sie pomylili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Musze powiedzieć że gdy zakładałem ten topic to nie wiedziałem że 9550 będzie tak dobrą kartą :wink: zaniedługo czeka mnie zmiana podzespołów to siem pomyśli :) Edit: oczywiście 9550XT :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jak będę sprzedawał swoją kartę to może w granicach 250-300 zł. Ma kości Etron Techa 3,5. Bez problemu daje się przetaktować na 300, a pamięci bez radiatorów na 560. Gdzie można dostać tego Gigacube'a?? Chyba nie wycofają go ze sprzedaży?? Kurczę jak tylko chce coś kupić to od razu znika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 To spoko, fajnie że troche ludzi przetestuje zanim doskładam kase. ;) Na razie nie moge znaleźć kupca na rive. :( Trzeba bedzie chyba na allegro wystawić. ile chcesz za rive 30zl ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jak będę sprzedawał swoją kartę to może w granicach 250-300 zł. Ma kości Etron Techa 3,5. Bez problemu daje się przetaktować na 300, a pamięci bez radiatorów na 560. Gdzie można dostać tego Gigacube'a?? Chyba nie wycofają go ze sprzedaży?? Kurczę jak tylko chce coś kupić to od razu znika. mi też zniknął dziś 3 ti 200 , który miałem kupić :cry: twój radek ma gware jeszcze to biorę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Boniek1 - 50zł za rive. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Boniek1 - 50zł za rive.hehe smieszne to jest ja voodoo3 ktora jest o wiele szybsza karta za darmo kumplowi dalem a ty 50zl za rive zastanow sie troche :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Sie zastanowiłem i widze na allegro że karty niefirmowe bez gwarancji kręcenia idą niewiele taniej. Jak nie sprzedam to walić. Zostane przy rivie. Nie bede oddawał za nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja swoja Rive sprzedalem za 70 zeta przeszlo rok temu - interes zycia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 hehe jesli ktos kupi to tez mogł by sie podzieli wynikami o/c bo jestem ciekawy czy wszystkie tak ladnie chodzą czy to takie ,,raz lepiej, raz gorzej'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Nie pamiętam ile ma gwarancji, nie wiem czy rok. Jeśli rok to dzisiaj mija właśnie!! Ale zbieg okoliczności, kupiłem ja 26 czerwca 2003 roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 dobra, w sumie ciemny jestem w tych nowych kartach, moze mi ktos powiedziec ile taki nowy r9550XT kosztuje i jak sie on ma np. do Radeon 9600pro bo takowego mozna kupic za 569zl. mi sie wydaje ze 9600pro bedzie lepszy i to sporo ale moze sie myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...