Skocz do zawartości
m-a-n-i-e-k

Wazne!!! Barton 2500+ dziwne rzeczy ......

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jestem tu nowy i tak sobie czytalem o odblokowywaniu tego procka bo sam nie moge zmmienic mnoznika. Ludzie pisza za nalezy polaczyc wszystko na L1, ale ja mam fabrycznie wszystko polaczone !!!! i mam mnoznik zablokowany, o co chodzi ?????

seria procka to :

PQZEA 0341MPMW na brazowym laminacie

plytka NF2 MSI K7N2 Delta-L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez FSB jeszcze istnieje to ona daje duzego kopa a masz nf2 ti nie widze problemy pokrecic tego bartka 2500+ @ 3200+ przez fsb . Oczywiscie wszystko jeszcze zalezy jaki wentyl na procku ramy i zailacz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz pisalem o moim problemie...

temperatura jest ok 55 max stopni na podreconym @3200, zasilacz Codegen 400W (wiem wiem, niedlugo Chieftec 360W), Ramy TwinMos pc400 512, jak robie fsb na 196 jest ok, a jak 200 to blue screen...:/ o co chodzi...napiecie podnosilem, nie wiem co moze byc moze zasilacz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze byc zasilacz wogule na tym zasilaczu nie powinno byc nic krecone lepiej tak jak pisales kup lepszy i wtedy poprubuj minimum Modecom GT za 140zł 350w sa bdb spoko 3200+ Ti4 ,512ram 2 cd i 2hdd ciagna bo juz pare taki zestawow montowalem ale jesli cie stac na Chiefteca 360 to nic tylko brac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...