m-a-n-i-e-k Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam jestem tu nowy i tak sobie czytalem o odblokowywaniu tego procka bo sam nie moge zmmienic mnoznika. Ludzie pisza za nalezy polaczyc wszystko na L1, ale ja mam fabrycznie wszystko polaczone !!!! i mam mnoznik zablokowany, o co chodzi ????? seria procka to : PQZEA 0341MPMW na brazowym laminacie plytka NF2 MSI K7N2 Delta-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Nic nie trzeba łączyć, procek po 39 tygodniu więc zablokowany na AMEN!!! Przykro mi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-n-i-e-k Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 a mialo byc tak pieknie :D a moze da sie cos zrobic z tym mnoznikiem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 przeciez FSB jeszcze istnieje to ona daje duzego kopa a masz nf2 ti nie widze problemy pokrecic tego bartka 2500+ @ 3200+ przez fsb . Oczywiscie wszystko jeszcze zalezy jaki wentyl na procku ramy i zailacz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 To prawda, FSB na 200 ewentualnie trochę voltów i będzie super!!! Mnożnik nie jest bardzo wysoki, więc nie martw się że zablokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-a-n-i-e-k Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 bartek chodzi juz od 2 miesiecy na fsb 200 2500@3200 to tylko 400mhz a moje ambicje sa wieksze :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Nic nie trzeba łączyć, procek po 39 tygodniu więc zablokowany na AMEN!!! Przykro mi!!! proponuje zlookac TEGO linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja juz pisalem o moim problemie... temperatura jest ok 55 max stopni na podreconym @3200, zasilacz Codegen 400W (wiem wiem, niedlugo Chieftec 360W), Ramy TwinMos pc400 512, jak robie fsb na 196 jest ok, a jak 200 to blue screen...:/ o co chodzi...napiecie podnosilem, nie wiem co moze byc moze zasilacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 moze byc zasilacz wogule na tym zasilaczu nie powinno byc nic krecone lepiej tak jak pisales kup lepszy i wtedy poprubuj minimum Modecom GT za 140zł 350w sa bdb spoko 3200+ Ti4 ,512ram 2 cd i 2hdd ciagna bo juz pare taki zestawow montowalem ale jesli cie stac na Chiefteca 360 to nic tylko brac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...