Sid Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam! Chodzi mi o ocenę szaty graficznej stronki... tak w skali 1-10... PS. Jak ją skończę to jeszcze raz napisze żeby ocenić całość bo na razie dużo rzeczy nie działa... http://sid.iglu.cz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Daje z niebieskiej. :D Dla mnie przyjemne, ale czcionka tytułu zdecydowanie nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Co do czcionki też tak myślałem... Nie wiem czy nie dam wofBaider ["gotycka" czcionka] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 w mojej skali 5/10 (+1 za obecnosc smoka :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 no fajne, fajne. takie... niebieskie :D (jak lubie) Co do czcionki... Troche bardziej kanciasta by byla lepsza, chociaz ta tez obleci. Ode mnie dostajesz 8/10 (podobnie jak pit- pare punktow za smoka ;) ) P.S. Sam rysowales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a ja sie przyczepie 04 Jun, 2004 10:27a zwlaszcza tegu "Jun" napisac kod w php ktory podmieni te nazwe na polska nie jest trudno. ogolnie strona fajna, sporo grafiki, a jednak optycznie nie jest ciezka. Daje 7/10, bo jednak mistrozstwo swiata to nie jest... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 hehe dzięki... A co do Jun to zapomniałem napisać że tam chyba daty nie będzie :) Albo będzie po polsku... A co do smoka nie ja go rysowałem bo się składa że jestem takim "beztalenciem plastycznym" że nawet plastyka w szkole mi sprawia czasami problemy... A co do smoków ogólnie to bardzo lubie =) I niedługo zaczne szukać takiej wyrąbistej koszuleczki co raz widziałem... bardzo długa biała koszulka a na niej czarny smok(troszke podobny do tego co na stronie mam... hrrrrr zaraz atak na sklepy internetowe robie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 3/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 7,5/10 - całkiem niezła, ale sama grafika jest dośc przytłaczająca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 hmmmm dosyc pomyslowe , konkretne i estetyczne - czcionka czytelna - mi niue przeszkadza w nawigacji - stronka moze troszke uboga w zawartosc , lecz przyjemnie sie ja przeglada - jedynym minusem jest ze grafika jeszcze niezbyt zoptymalizowana i nawet na lepszym laczu sie troszke laduje - proponuje jeszcze troszke uszczuplic te jpg'i i bedzie git - jak na stronke domowa oceniam 8/10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...