Skocz do zawartości
Sid

Jak mniemam kolejne "brzydactwo"...

Rekomendowane odpowiedzi

no fajne, fajne. takie... niebieskie :D (jak lubie)

Co do czcionki... Troche bardziej kanciasta by byla lepsza, chociaz

ta tez obleci.

Ode mnie dostajesz 8/10 (podobnie jak pit- pare punktow za smoka ;) )

P.S. Sam rysowales??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie przyczepie

04 Jun, 2004 10:27

a zwlaszcza tegu "Jun"

napisac kod w php ktory podmieni te nazwe na polska nie jest trudno.

ogolnie strona fajna, sporo grafiki, a jednak optycznie nie jest ciezka.

Daje 7/10, bo jednak mistrozstwo swiata to nie jest... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dzięki... A co do Jun to zapomniałem napisać że tam chyba daty nie będzie :) Albo będzie po polsku...

A co do smoka nie ja go rysowałem bo się składa że jestem takim "beztalenciem plastycznym" że nawet plastyka w szkole mi sprawia czasami problemy...

A co do smoków ogólnie to bardzo lubie =) I niedługo zaczne szukać takiej wyrąbistej koszuleczki co raz widziałem... bardzo długa biała koszulka a na niej czarny smok(troszke podobny do tego co na stronie mam... hrrrrr zaraz atak na sklepy internetowe robie =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm dosyc pomyslowe , konkretne i estetyczne - czcionka czytelna - mi niue przeszkadza w nawigacji - stronka moze troszke uboga w zawartosc , lecz przyjemnie sie ja przeglada - jedynym minusem jest ze grafika jeszcze niezbyt zoptymalizowana i nawet na lepszym laczu sie troszke laduje - proponuje jeszcze troszke uszczuplic te jpg'i i bedzie git - jak na stronke domowa oceniam 8/10 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi