birdman Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 wczoraj tylko 200, dzisiaj 70... co jest grane?? nie pozostawiaj nas w nieswiadomosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 To ze strachu przed szaleńczą szarżą B Team :twisted: Ja sam dziś policzyłem 1/3 tego co team KriS-a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Spoko spoko juz pod kontrola... nie bylo mnie na miejscu i mialem klopot aby podniesc calosc na nogi po malej awarii. Nam nadzieje, ze jeszcze z dzien lub dwa bede mial przejsciowe klopoty, ale potem wroce do normy :) Mozecie spac spokojnie... jak bede musial/mial zamiar przestac liczyc to napewno o tym powiem wprost i bez owijania welny w bawelne :) Ja sam dziś policzyłem 1/3 tego co team KriS-a :wink:Jaki team? :) ja sam licze :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no bo my sie martwimy o naszego mistrza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 i juz wszystko ok :D jupi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no bo my sie martwimy o naszego mistrza ;)To sie nie martwcie - jak cos bedzie nie tak to napewno dam jakos znac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 To sie nie martwcie - jak cos bedzie nie tak to napewno dam jakos znac :Di za to Krisie masz u mnie na przyklad szacuken :> konkretny gosc jestes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 noo baaaa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 kris: znowu masz problemy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 KriS pewnie szykuje się do rozmienienia 100 000 :) Niedziela czy poniedziałek, już zaczynać ćwiczyć skłądanie życzeń. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 cosik gorzej idzie liczenie seti Krisowi... 100 000 przekroczy za jakies 3-4 dni... chyba ze jutro bedzie liczyl norlamnie to do zakonczenia dnia moze bedzie przekreoczona bariera dla wielu ( prawie wszystkich ;P) nieosoagalna;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Qr...de :) Nawet wyjechac nie mozna na chwile bo zaraz sie cos samo... (!*#^&% popsuje :( Wlasnie co wrocilem i wlasnym oczkom nie wierze, ze jeszcze przez ten weekend nie zrobilem 100k a wydawalo mi sie, ze zanim wroce juz bede po :) No ale coz... zaraz sprawdze co sie dzieje i podnose calosc na nogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Też chcemy być przy strzelaniu z shampańskoye ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ech... praca praca i jeszcze raz praca... wczesniej nie dalem rady jak jakies 30 min temu odpalic calosc. ...i znow licze na wszystkim tym, na czym liczylem wczesniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ee to 100k szykuje sie najutro ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 hehehe a ja sie z 1k cieszyłem jak dziecko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 A Ty myslisz, ze widzac swoj cert na 500WU to sie nie cieszylem? :) Jasne, ze sie cieszylem... i tez jak dziecko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 No i stalo sie :) major_version=3. minor_version=3. major_version_comment=. minor_version_comment=. message=.message_url=. quit=0. end_reply_header. type=user. info. key=1118238844. name=KriS. register_time=.2451337.93243.(Tue.Jun..8.10:22:42.1999). last_wu_time=.......0.00000. last_result_time=.2453171.79973.(Tue.Jun.15.07:11:36.2004). nwus=11. nresults=100001 total_cpu=2059095595.748709. params_index=0.. Tak sobie klikam jeszcze i widze, ze jestem pierwszy w swojej klasie rejestracyjnej: http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/classp...ys/2451338.html Jeszcze inne info: Your rank: (based on current workunits received) Your rank out of 5030576 total users is: 639th place. The number of users who have this rank: 1 You have completed more work units than 99.987% of our users. ...i wyladowalem na 35 miejscu w Polsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 No to dzięki za tego szampana :) I moje gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Tez gratuluje :] i zycze kolejnych stu tysiecy przed zakonczeniem projektu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 gratki :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 w imieniu wlasnym & Olsztyn AMD Team GRATULACJE ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jestes wielki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 gratuluje i zycze kolejnych 100k w najblizszym czasie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 przy czym jako "najbliższy czas" zrozum pojęcie "tydzień" hehe a serio to Gratulacjony i Szacuken Master :D no to "Mr G" może jakiś jubileuszowy "Max" ? może teraz 100k na dzień ? hehe LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 cosik znow z KriSem sie dzieje... a raczej z jego kompami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Urlop sie dzial... ech.. no i troche zmian :cry: Podsniose sie troche.. ale nie wiem na jak dlugo i z iloma kompami... ale to juz jutro, bo dzis nie mam sil ani ochoty z tym walczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 sorry, ze nic nie pisalem ale delegacja... Wyglada na to, ze chwilowo musi dzialac tak jak dziala i _nic_ nie jestem w stanie na to poradzic. Nie bede oddawal (nie wiem przez jak dlugo) wiecej WU niz teraz a moze jeszcze nawet troche spadnie. sorry team ale tak wyszlo i wole o tym napisac, aby bylo wiadomo o co chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...