zibi322 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 skad mozna zassac WineX - najlepiej 2 ??? darmowo oczywiscie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 skad mozna zassac WineX - najlepiej 2 ??? darmowo oczywiscie :wink:Ze strony producenta: http://www.transgaming.com/sources.php 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 skad mozna zassac WineX - najlepiej 2 ??? darmowo oczywiscie :wink:Ze strony producenta: http://www.transgaming.com/sources.php 8) You must be subscribed and logged in to access the page you requested. TransGaming subscriptions cost $5 per month, with a minimum three months payment. Once you have created an account and logged in, you will need to choose your subscription period and make your initial payment. You can pay using most credit cards; debit cards and American Express are not supported at this time. jesli 15$ wpisowego to za darmo to daj mi te 15$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 inaczej, jak ktos ma winex to niech mi powie ile to zajmuje (kb,mb) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 You must be subscribed and logged in to access the page you requested. TransGaming subscriptions cost $5 per month, with a minimum three months payment. Once you have created an account and logged in, you will need to choose your subscription period and make your initial payment. You can pay using most credit cards; debit cards and American Express are not supported at this time. jesli 15$ wpisowego to za darmo to daj mi te 15$ To download the latest source code via CVS, use the following commands: $ cvs -d:pserver:anonymous@cvs.winex.sourceforge.net:/cvsroot/winex login Hit Enter when prompted for a password $ cvs -z3 -d:pserver:anonymous@cvs.winex.sourceforge.net:/cvsroot/winex co wine Jakoś nic nie zapłaciłem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 mam, dzieki. czesc gier i programow mi na tym chodzi a czesc nie. zrobilem testy q3arena i: windows 110 fps linux 135 sps winex 97 fps chodza glownie gry pod openGL sof1,jk2,q3,rtcw i niektore programy winrar, winamp. nie chodza glownie aplikacje D3D 3dmark2000, nfs pu, inne. ogolnie fajna rzecz, taka mala a cieszy. mam nadzieje, ze w przyszlosci beda chodzic aplikacje wykorzystujace D3D, to bylby juz luxus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...