Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Szukam i nic... może ktoś wie gdzie jest on jeszcze dostępny? :? W gre wchodzą tylko sklepy w necie i Wawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 http://www.imperium.net.pl/ angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dzięki :) fajny ten pierwszy sklep :) btw w angeli nie miaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ja kupiłem tego rheobusa w mcs.pc.pl . Polecam ten sklep, szybka wysyłka i ogólnie bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ja kupiłem tego rheobusa w mcs.pc.pl . Polecam ten sklep, szybka wysyłka i ogólnie bezproblemowo.taa tylko przed zadaniem pytania sprawdzalem - niema :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Chce kupić RHEOBUSa ale mam bude z drzwiami i sie boje ze mi nie wejda "gałeczki". Czy ktos juz montowal to cudo w budzie z drzwiami luz ew. czy mozna wymienic "gałki" na jakies "slim"? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Chce kupić RHEOBUSa ale mam bude z drzwiami i sie boje ze mi nie wejda "gałeczki". Czy ktos juz montowal to cudo w budzie z drzwiami luz ew. czy mozna wymienic "gałki" na jakies "slim"? :?wchodzi bez problemu do chiefteca z dzwiczkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...