rafik1 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 mam WIN98,zmienilem plyte z Asusa A7V KT-133 na Solteka SL-75FRN2 na nForsie 2, zmienilem plyty, odpalilem kompa i kicha, nie moglem zainstalowac sterownikow do plyty (nForce_Win9x_2.41_international_WHQL-takie sciagnolem),zaczynam je uruchamiac i w pewnym momencie przerywa. czy jest konieczne formatowanie dysku i ponowna instalacja systemu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 sprobuj odinstalowac najpier hyperiony// o ile posiadasz jest jakis komunikat bledu czy po prostu wylacza instalatora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jakoś mi się nie chce wierzyć żeby Windows 98 przeżył zmianę mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Mój XP po ok. 8 miesięcznym działaniu na Cel 1905 Mhz + P4S5A bez problemu działał takze na sprzecie tym, co niżej bez jakichkolwiek problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Sam napisałeś że XP - ja też testowałem na tym systemie zmianę mobo i przeżył ale na Windowsie 98 to jest gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Win95 zainstalowany na jednym kompie, po podlączeniu do drugiego dzialał. 98 zainstalowany na zwykłym kompie udało mi się uruchomić pod vmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Jest kilka z wyjść: 1. jak wejdziesz do windy to usuń sterowniki odpowiedzialne za kontrolery dysków. Jeżeli masz coś w stylu że nie widzi CD. 2. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz program który usunie ci wszystkie sterowniki do wszystkich użądzeń Jest taka opcja w RegCleaner. Restart windy i wgrywa ci wszystkie stery od początku powinno chodzić. 3. Reinstalka w trybie naprawy zachowuje ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 hm... ja po zmianie płyty i procka równiez nie robiłem reisntala win 98 ... jednak miałem problemy z grafika i ze sterami ... zalecany jest formacik i instalacja od nowa systemu jeśli zależy Ci na stabilności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zalecać to się można do kobiety 8) . Zmiana płyty głównej na taką która ma chipset innego producenta powoduje to że w systaemach win 9x-Me może nie być wgranych sterowników do płyty głównej. I dlatego należało by najlepiej wszystkie sterowniki do wszystkich użądzeń usunąć i wgrać od nowa. I nic się wtedy nie traci na stabilności. Proponuje metode drugą z mojego wcze.śniejszego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...