krzyszto Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jaki maksymalnie duży dysk obsługuje windows 98. Jaki największy rozmiar partycji można utwożyć FAT32 dla win98. Pilnie potrzebna jest mi ta informacja. Ważne jest dla mnie czy dysk 160G będzie dobrze działał w win98 a jak nie to jaki największy mogę wstawić. Mam na nim partycję podstawową 3G i rozszerzoną ~150G(reszta). U mnie jest problem i nie jestem pewien czy dysk jest uszkodzony. Na dodatkowej partycji 150G pojawiają się krzaczki a nieraz potrafi zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 to zależy od klastra klaster 512 bytes 512 bytes 4 KB 8 GB 8 KB 16 GB 16 KB 32 GB 32 KB 2 TB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Już sam sprawdziłem - win 98 działa dobrze do 120G. Dysk 160G widzi robi partycje ale je gubi lub robi z plików krzaki. Najlepiej 160G robić na XP i podłączyć do kontrolera rajd, wtedy nie trzeba żadnych łatek i działa super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...