|Micro| Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Hmmm -> mam takie pytanie do was -> czy ta gra ujzy swiatło dzienne na PC ?? - na gamershell pisze ze exlusive for PS2 ale moze dotyczyc to tylko swiatka konsolowego ;) Tak wiec pytam sie was :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Hmmm -> mam takie pytanie do was -> czy ta gra ujzy swiatło dzienne na PC ?? - na gamershell pisze ze exlusive for PS2 ale moze dotyczyc to tylko swiatka konsolowego ;) Tak wiec pytam sie was :] Nawet jak wyjdzie na peceta to i tak nie pojdzie tobie bo gra jest shaderowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 juz ty sie o to niie martw -> w wakacje robie kompletna przebudowe kompa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 kieeepsciutka gra, pogralem z 10minut i uninstall najfaniejsze to strzelanie z luku i podnoszenie ciezarow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 lipa po całosci , beznadziejne to klepanie w klawiature :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 No i troszkę za późno wyszła.... Tak ze trzy miechy wstecz to ktoś by może pograł, ale teraz? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 wg mnie bardzo fajnie zrobiona :) przede wszystkim przemyslana konstrukcja konkurencji, sposobow sterowania, etc. przywoluje wspomnienia sprzed ladnych kilku lat tzn. gier ze stajni Accolade - winter & summer challenge a A2k4 jest duzo lepsza od swojej 'poprzedniczki' (sydney 2k) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 wg mnie bardzo fajnie zrobiona :) przede wszystkim przemyslana konstrukcja konkurencji, sposobow sterowania, etc. przywoluje wspomnienia sprzed ladnych kilku lat tzn. gier ze stajni Accolade - winter & summer challenge a A2k4 jest duzo lepsza od swojej 'poprzedniczki' (sydney 2k) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo. Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Witam. Grę mam już od jakiegoś czasu, gdy jeszcze nie było witaminki. Ostatnio zauważyłem, że wyszła wersja z witaminką. Załatwiłem sobie ową witaminkę i gra wreszcie się odpaliła. Po wyborze konkurencji itd. gra się ładuje i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> się obraz stadionu (widać na niej murawę, z tyłu widownia, flesze), ale pozatym nic nie można więcej nic zrobić. Nie widać żadnych zawodników, ani nie reagują przyciski na klawiaturze. Jeżeli ktoś z was spotkał się z takim problemem i udało się go rozwiązać, to prosiłbym o wskazówki, za które z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 na samym poczatku jesli pojawia Ci sie widok stadionu i gra w pewnym sensie 'stoi' trzeba nacisnac przycisk akcji (domyslnie spacja) zeby przejsc dalej do konkurencji pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weren Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a ja mam inny problem ;/ gra mi sie wlacza wszystko ok cacy az tu walek!! mam menu widze jakies hipki na podium i nic poza tym ;/ wszystkie opcje w menu sa rozmazane i nic nie widac jak poruszam kursorami to slysze jak skacze po menu ale w dalszym ciagu lipa i nic nie ma ;/ help !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lecter12 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 pozwolę sobie odkopać topic :) Może znajdą się jeszcze osoby grające w ową gierke, bo ja musze przyznac ze od paru tyodni grywam w to dosc regularnie- po prostu wciaga, choc moze dlatego ze sam uprawiam lekkoatletyke, w kazdym razie moja propozycje jest taka by podawac swoje wyniki ew. ze screenami :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdzioch Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 siema gra ktos jeszcze w ta gre?? bo ja tak gra jest super i wciaga ale mam problemy bo w recenzjach tej ry pisze ze mozna grac na 4 a ja mam do wyboru tylko 2 :/ i jeszcze jeden problem na okladce i w recenzjach pisze ze sa takie konkurencje jak jazda konna i gimnastyka a ja ich nie mam :/ HELP ME !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...