Pawelo83 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Witam W win jestm zielony wiec pytam. W firmowym kompie mam win 98, i po pewnym uruchomieniu systemu wsiąkł kosz, nie ma go nigdzie, recycled (czy jakoś tak) też nie ma? Można jakoś odzyskać smietnik bo czasem jest potrzebny żeby coś przywrocić,a systemu nie mogę reinstalować. Proszę pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Moze firma wywozowa jeszcze go nie dowiozla na wysypisko. Jak go oproznia, to odstawia na miejsce. :wink: Katalog RECYCLED jest ukryty, bycmoze dlatego go nie widzisz. Ikone kosza mozna z pulpitu usunac za pomoca tweaker'ow... i za ich pomoca mozna ja tez przywrocic. Nie pamietam dokladnie, ale moze microsoftowy TweakUI moze to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo83 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 taki tępy to nie jestem zeby nie pokazać wsszystkich plików. Sprawdzę w pon jak z ta twoją podpowiedzią. Narka spadam jestem na dila-upie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...