Storm211 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Potrzebny mi druczek na ktorym zamiescilbym swije dane(firma) rozdlabym go ludziom i wplacaliby mi na nim kase do banku, ale nie wiem w czym to zrobic zeby spelnial wszystkie wymogi banku a moze macie gdzies jakis wzor?? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 program nazywa sie DRUCZEK ;] i jest dos tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 http://www.ips-infor.com.pl/pliki_.htm Poszukaj interesujących Cię formularzy. Wydruki przelewów i wpłat są darmowe i nie wymagają licencji, o ile dobrze pamiętam. BTW, to może by tak przenieść topic na oprogramowanie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...