kapec12 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Cześc co można zrobić żeby przy oglądaniu filmów divx był lektor ??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 1. napisac sobie z nudow syntezator mowy przy zalozeniu ze masz do tego tekst 2. poszukac sobie w sieci syntezator mowy 3. nagrac dobie sciezke lektora i przy encodingu dodac ja przez kodek typu ogg, czy inny tego typu 4. zrobic wersje poczytaj mi mamo i zaprosic kogos do czytania 5. samemu poczytac napisy na glos 6. poprosic aktorow zeby nauczyil sie jezyka i robili za wlasnych lektorow specjalnie dla wybranych (mozliwy rowniez dubbing) 7. inne .... teraz pytania A) co to ma do programowania ? B) jesli cos ma to czy moglbyc podac troche wiecej szczegolow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 nie to mi chodzi na allegro sprzedaja taki program na 4,99 ale nie chce mi sie kasy wydawac ale widac ze chyba mi nie pomorzecie... oto link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26021930 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jak posluchasz to wyjdzie ze to jakis programik typu syntezator mowy. Brzmi calkiem niezle ale nieladnie scina koncowki i jest sztuczny. "krok po kroku - instrukcje wraz ze zdjęciami co zmienić w ustawieniach windowsa i odtwarzarki" pewnie polowa brzmi masz tu linki posciagaj i poinstaluj to i to :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...