axl2000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Czy na takich kartach jak wymieniłem da się odpalić demka dla GF'a 6800? Choćby w trybie emulowanym (tak jak dało się dla FX'a puscic na 4Ti ) ? A, wlasnie, jakim programem sie emulowało FX'a mając 4Ti ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a widzsiz sens emulacji z 1 fps na dx8 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 widze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 U mnie na rivie emulator DX8 chodzi nieźle. Zwłaszcza test Nature w 3DMarku2001 SE. Wprawdzie wygląda to brzydko ale chodzi w miare płynnie. Program to 3DAnalyze czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 U mnie na rivie emulator DX8 chodzi nieźle. Zwłaszcza test Nature w 3DMarku2001 SE. Wprawdzie wygląda to brzydko ale chodzi w miare płynnie. Program to 3DAnalyze czy jakoś tak. ta ale czy on obsluguje emulacje PS i VS 3.0 bo chyba jeszcze nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja to sie wogóle zastanawiam jak działają shadery 3.0, skoro jest to DirectX 9.0c, a Microsoft jeszcze czegoś takiego nie wypuścił. Może mi ktoś wyjaśni??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja to sie wogóle zastanawiam jak działają shadery 3.0, skoro jest to DirectX 9.0c, a Microsoft jeszcze czegoś takiego nie wypuścił. Może mi ktoś wyjaśni??? jest juz DX 9.0c ale wersja alpha lub beta juz niepamietam w ServicePack2ENG(ktory tez jest jakąś betą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...