RUMUNaThLoNiX Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hihi se pogrywam ostatnio w renegade i mam problem z zabiciem 2 bossa :( t ohyba ten taki coszybko biega i zuca o sciane :( czym go najlepiej rozwalac , probowalem falmem ale mam goza malo :( czasami labie tych "niewidowych " :) i sobie stoi :) zara bedesie bawil :) ahaa wiem ze nie idzie gozabic rakeitnica jka idzie na mnie :( help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ookeeeeejjjjjj jusz se poradzilem :) zabilem go ion'em persolnalem ;) a potem pistolecikiem dociaglem ;) cza tera poprosic reda o usunioecei tego topica ze by bylo clean & clear na foorum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 nie uwazasz ze szkoda postu na cos takiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat nie uwazasz ze szkoda postu na cos takiego :lol: hiih przecieznapisalem zecza powiedziec redowi zeby usunol :) czyz nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...