FastlY Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Budę zacząłem modować już w 2 m-ce temu ale teraz gdy wpadło trochę kasy i pomysłów mam kilka pytań 1)MALOWANIE mój ojciec ma warsztat w którym robione są płoty z takich kształtowników i także tam maluje ją i czy jak ja bym dał im do pomalowanie mojej budy to ile razy musiałbym ją malować i czy jest sens malowanie taką farbą ???? dodam że malują tam takim pistoletem podłączonym pod sprężone powietrze 2)OKRĄGŁY ŚWIECĄĆY GRILL na allegro są neony okrągle na 8 cm w cenie 19 zł ale mój kumpel znalazł kiedyś tam neon okrąły i go kupił i czy teraz szukać takiego neonu czy kupić tą katodę czym one mogą się różnić???? 3)WZOREK NA BUDĘ szukam jakiegoś fajnego wzorku na naklejenie na budę ale nie mogę nic znalęźć może macie jakieś linki z takimi gotowymi do wydrukowania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 1) pistolet najlepszy, maluj 3 razy MOTIPEM i potem lakierem bezbarwnym... 2) nie rozumiem pytania za bardzo... jezeli juz to kupuj swiecace wentyle (lepiej niz swiecacy grill) ale renomowanych firm - Akasa, Tt, Revoltec... I kupuj katodę, nie neon ! 3)ja nie znam, może inni cię wspomogą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 malowanie farba od plotow to raczej nie wchodzi w rachube. tak mysle ze to jakies farby olejne/ftalowe... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlboro Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ad.2 http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=84 do wyboru:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ad.2 http://www.angela.pl/index.php?action=Szuk...&IDKategorii=84 do wyboru:) a ten znowu z tą angelą :lol: @ FastlY 1 - spytaj sie ojca co i jak, skoro tam pracuje to sie chyba zna ? 2 - lepiej katoda bo sie nie grzeje jak neon ale imho to glupota kupywac katode na wiatrak, jak juz to led-fana lub normalne katody 3 - toto juz sam musisz poszukac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...