qbusek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 spojrzcie co mi sie pojawia przy wlanczaniu gadu :/ jestem juz ktoras osoba ktora tak ma :/ co to za bląd ?! :( antywirowalem i nic to nie daje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yenk Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 A przeinstalowałeś? Reinstal, najlepiej na początku zainstaluj "jedno na drugie" czyli ściągasz instalke i instalujesz do tego samego katalogu w którym masz zainstalowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 pierwsza rzecz jaka zrobilem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu-Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy że do poprawnej pracy należy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu- używając polecenia "Windows Update" Rozwiązuje problemy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Wcale nie rozwiązuje. Można naściągać tego szita całe gigabajty, a problem zostaje. Przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Wcale nie rozwiązuje. Można naściągać tego szita całe gigabajty, a problem zostaje. Przynajmniej u mnie.Jeżeli masz legalnego windowsa to zainstalują się wszystki epoprawki i gg działa, jeżeli masz nielegala to niestety jest problem, który jednak można łatwo rozwiązać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Dobra, nieważne, i tak mnie tu nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Czemu się śmiejesz? Wchodzi się na stronę MS, sciaga sie system i korzysta sie przez pół roku z legalnego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...