Asker Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wiem ze moze ten temat byl poruszany ale ja sie nie doszukalem, poza tym nie mam za bardzo czasu a za pomoc serdecznie podziekuje wiec: przed chwila zdjalem radiator z proca i doszukalem sie na serii napisu AGOIA :) z tego co czytalem seria ta jest zielona. z tym ze moj proc ma kolor brazowy 8O . moje pytanie wiec brzmi... czy jest jakas roznica miedzy kolorami laminatu a seria jesli chodzi o podkrecanie...? za odp z gory serdeczne dzieki... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 podobno zielone są lepsze, ale każdy procesor jest inny :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Z serii AGOIA były zielone i brązowe, ponoć lepiej się kręcą zielone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No tak , zolte auta tez szybciej jezdza od czerwonych :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Hmmm... z tego wnioskuje ze jest to bez roznicy tak? dopatrzylem sie tez na procu daty 1999 8O wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja mam brozowego i sie dobrze kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No tak , zolte auta tez szybciej jezdza od czerwonych :lol:biorąc pod uwage zolte ferrari a czerwonego malucha to tak:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No tak , zolte auta tez szybciej jezdza od czerwonych :lol::lol: :lol: wszystkie nowe XP sa zielone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No tak , zolte auta tez szybciej jezdza od czerwonych :lol::lol: :lol: wszystkie nowe XP sa zielone :) Nie [censored !]... kupowalem Xp2000+ (a chyba zaliczam go do tych nowych) i jest brazowy. (i na dodatek Agoia - jak podobno wiekszosc xp2000+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No tak , zolte auta tez szybciej jezdza od czerwonych :lol::lol: :lol: wszystkie nowe XP sa zielone :) Nie [censored !]... kupowalem Xp2000+ (a chyba zaliczam go do tych nowych) i jest brazowy. (i na dodatek Agoia - jak podobno wiekszosc xp2000+) to trafiles wybrakowany egzemplasz.i co z tego ze jakas Agioa??wykrecisz go na 3000+? nie wiem czym sietak jarasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 MeHow, zwracaj uwage na to jakich slowek i okreslen uzywasz ! Troszke QULTURY na forum zachowaj ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 no dobra... fajnie... ale wracajac do tematu? czego moge sie spodziewac po tym procu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 no dobra... fajnie... ale wracajac do tematu? czego moge sie spodziewac po tym procu? wykrec ile sie da i napisz na ile smiga to sie okaze jak sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No tak , zolte auta tez szybciej jezdza od czerwonych :lol::lol: :lol: wszystkie nowe XP sa zielone :) Nie [censored !]... kupowalem Xp2000+ (a chyba zaliczam go do tych nowych) i jest brazowy. (i na dodatek Agoia - jak podobno wiekszosc xp2000+) to trafiles wybrakowany egzemplasz.i co z tego ze jakas Agioa??wykrecisz go na 3000+? nie wiem czym sietak jarasz Sorry za przeklinanie ;) A co do mojego jarania, to wkurza mnie jak ktos mowi ze Agoie sa zielone! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Hmmm... z tego wnioskuje ze jest to bez roznicy tak? dopatrzylem sie tez na procu daty 1999 8O wtf? Kazdy athlon Xp ma tą date nowy czy stary... A tak naprawde kolor laminatu nie ma żadnego znaczenia co do podkręcania.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Hmmm... z tego wnioskuje ze jest to bez roznicy tak? dopatrzylem sie tez na procu daty 1999 8O wtf? Kazdy athlon Xp ma tą date nowy czy stary... A tak naprawde kolor laminatu nie ma żadnego znaczenia co do podkręcania.... w koncu jakas konkretna odpowiedz... thx Quest ... zabieram sie do roboty... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...