borixon Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 mam kompa : asus a7v133 (plus) adm athlon 2100 xp. mam taki problem kiedy podkreciłem kompa (coś w biosie przestawiłem ) i od tego momentu komp startuje ale bez wyświetlania obrazu na monitorze , wyświetla sie jedynie okno z napisem że nie ma sygnału . prosze o szybką odpowiedz . z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter12 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 wyciągnij na chwile baterie z płyty głowny(oczywiscie przy wyłaczonym kompie)i wsadz z powrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 wyciągnij na chwile baterie z płyty głowny(oczywiscie przy wyłaczonym kompie)i wsadz z powrotem heh, rada z cyklu walnij mlotkiem moze pomoze. jesli juz mowimy o kasowaniu cmos-u to proponuje w instrukcji poszukac gdzie znajduje sie zworka resetujaca ustawienia biosu i jak sie jej uzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borixon Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Z baterią nie zadziałało a tak wogule to nie mam instrukcji ale to chyba też nie działa wiec slijcie dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 musisz zeresetowac CMOSa niestety A7v133 nie posiada zworki do jego resetu ale sa na to sposoby 1) podczas startu wcisniej insert i trzymaj powinien wystartowac 2) kolo bateryjki sa dwa luty wylacz kompa z sieci i zewzyj je na kilka sekund np srubokretem zadziala na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voker Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Moim zdaniem <span style="color:red;">[ciach!]</span>lneło złącze AGP albo grafika, bo pewnie za dużo FSB podniosłes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voker Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 tam gdzie ciach powinno być spaliło się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...