Skocz do zawartości
B3T0N

beta nowego sunbeamtech.pl (www.sunbeam.pl)

Rekomendowane odpowiedzi

zapodaje zebyscie sobie zobaczyli , przejzeli etc. :) - jeszcze sporo roboty przede mna - wszystko musze zoptymalizowac , podlinkowac odpowienio towary oraz w "accesories" podlinkowac menu

adres strony : www.angela.pl/sunbeam

moze strona wyglada "stronkowato" , ale ludzie z Taiwanu dali ta strone jako wzor marketingowy dla swoich ludzi zeby przyjzeli sie i zrobili cos wlasnie takiego - widac z tego ze naszym zoltym kolegom z Taiwanu - wlascicielom sunbeama strona sie bardzo spodobala :)

prosze o konstruktywne uwagi

edit

dla porownania macie tutaj strone aktualna sunbeama pPolsk www.sunbeamtech.pl - uprzedzam - tej strony co teraz jest oficjalnie nie robilem - przetlumaczal ja jeden gostek ktory ma certyfikat angielskiego - poczytajcie sobie opisy dokladniej na starym sunbeamie to sie troszke posmiejecie :) ja postawilem na prostote i czytelnosc z uwagi na to ze bardzo duzo ludzi odwiedza ta strone (ze statystyk )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapomnialem dodac - poniewaz wiem ze to jest malo widoczne - jak wchodzicie w dana kategorie , to w oknie pojawia sie np. kategoria CCFL -nalezy najechac myszka i rozwija sie menu (tabela gdy pojawiaja sie np. zimne katody , to widoczny jest napis CCFL )

zrobie animacje, ktora spowoduje , ze uzytkownik bedzie wiedzial ze obok jest rozwijalne menu

mowie - to jest beta - sporo jeszcze poprawek przede mna

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie git ale ja bym zmienił jedno. To znaczy jak sie wchodzi na glowna i jest ta buda a do niej sie przypisy pojawiają co jest co, to żeby ten efekt nie był w pętli bo to może na nerwy działać. Moim zdaniem to powinno sie robić raz na każde wejście na strone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi