B3T0N Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 zapodaje zebyscie sobie zobaczyli , przejzeli etc. :) - jeszcze sporo roboty przede mna - wszystko musze zoptymalizowac , podlinkowac odpowienio towary oraz w "accesories" podlinkowac menu adres strony : www.angela.pl/sunbeam moze strona wyglada "stronkowato" , ale ludzie z Taiwanu dali ta strone jako wzor marketingowy dla swoich ludzi zeby przyjzeli sie i zrobili cos wlasnie takiego - widac z tego ze naszym zoltym kolegom z Taiwanu - wlascicielom sunbeama strona sie bardzo spodobala :) prosze o konstruktywne uwagi edit dla porownania macie tutaj strone aktualna sunbeama pPolsk www.sunbeamtech.pl - uprzedzam - tej strony co teraz jest oficjalnie nie robilem - przetlumaczal ja jeden gostek ktory ma certyfikat angielskiego - poczytajcie sobie opisy dokladniej na starym sunbeamie to sie troszke posmiejecie :) ja postawilem na prostote i czytelnosc z uwagi na to ze bardzo duzo ludzi odwiedza ta strone (ze statystyk ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 mi sie podoba :D fajna kolorystyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 zapomnialem dodac - poniewaz wiem ze to jest malo widoczne - jak wchodzicie w dana kategorie , to w oknie pojawia sie np. kategoria CCFL -nalezy najechac myszka i rozwija sie menu (tabela gdy pojawiaja sie np. zimne katody , to widoczny jest napis CCFL ) zrobie animacje, ktora spowoduje , ze uzytkownik bedzie wiedzial ze obok jest rozwijalne menu mowie - to jest beta - sporo jeszcze poprawek przede mna pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ogolnie git ale ja bym zmienił jedno. To znaczy jak sie wchodzi na glowna i jest ta buda a do niej sie przypisy pojawiają co jest co, to żeby ten efekt nie był w pętli bo to może na nerwy działać. Moim zdaniem to powinno sie robić raz na każde wejście na strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 zmien wielkosc fonta na glownej troche jest zamaly, trzeba sie wpatrywac w te literki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...