FumFel_20 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Witam. Szukałem na forum ale nie znalazłem, czy istnieje sposób wgrania jakiegoś biosa (niewiem czy orginalnego od radka 9800pro czy jakiegoś specjalnego) żeby odblokować dodatkowe potoki, czy dalej trzeba sie bawić sterami?Chcię kupić własnie takiego radka ale dalej chcę urzywać sterowików catalistów wydanych przez ati a nie jakichś przerubek omeg i dna. Dziei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 było już x razy wgranie biosu nic nie da instalujesz omegi lub zmieniasz riva tunerem !! nic tródnego catalisty=DNA !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 only stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Samo wgrabie BIOSu nic nie zmieni oprócz identyfikacji i taktowań. Dalej trzeba instalować SOFT MODa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Spookie - sory nie mogłem znaleść. A ma ktoś moze screena z rivatunera jak wygląda ta opcja i czy trzeba to robić za każdym właćzeniem kompa czy zapisuje tą zmiane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...