libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wrocilem :) Bo sie stesknilem :) Bo mi sie nudzi :) Bo jakos mniej idiotow ! Bo atmoswera lepsza :) Bo moze komus pomoge albo kogos zjade :) Bo wreszcie forum dobrze dziala :) Bo nic mi juz do glowy nie przychodzi :) Prawda ze dlugo wytrzymalem :) hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A nie bylo Cie ? Nawet nie zauazylem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 fajnie że jesteś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Elllo ,nuda bez ciebie na tym forum ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wlasnie sie zastanawialem gdzie jest to smieszne logo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Ja tez wrocilem ale z wakacji :) Pozdrawiam All Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 bueehehe :P oj libero, no dobra to re ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 to fajnie libero, z Tobą będzie lepsza "atmoswera" ( a co to jest ??) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 to fajnie libero, z Tobą będzie lepsza "atmoswera" ( a co to jest ??) :lol: Cicho :) tak sie wzruszylem ze wrocielm ze mi sie literki poje***ly :) Thx za mile slowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 BIG JO 4U BRO !! witaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 libero, Ty miękniesz czy mi się tylko wydaje ?? :D a tak naprawdę to się na stałe wpisałeś w obraz .tweaka., jak zresztą wiele, wiele innych znakomitości, bez których będzie nudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No taaa, stęskniłem się za Twoim perwersyjnym Logo z zapiętym od tylca Linuxem, tylko powinieneś mu poprawić zdecydowanie oczy, no powiedzmy może na takie 8O 8O 8O ale i tak jest spoko :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Hehe a ja myslalem ze mnie nikt tu nie lubil :) hehe A co do mojego zboczkowego loga to pingwin ma ok oczka w orginalnym formacie to lepiej wyglada :) Poza tym je sie nie znam jakie oczy powinien miec pingwin posownay w [gluteus maximus]la :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No cóż, dobrze gadasz w sumie wąskie też mu się mogą robić /z rozkoszy :D /, a wogóle to powinien to robić w okularach wtedy nie było by problemu 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 długo nie wytrzymałeś ale dobrze że znowu jesteś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ciesze sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 yo libero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :arrow: witam po dlugiej przerwie na forum Tweak.pl... libero - fajnie, ze znow jestes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Exxxtra 8) , teraz czekamy aż Xon wróci na dobre. Pozdrawiam libero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Wrocilem :) Bo sie stesknilem :) Bo mi sie nudzi :) Bo jakos mniej idiotow ! Bo atmoswera lepsza :) Bo moze komus pomoge albo kogos zjade :) Bo wreszcie forum dobrze dziala :) Bo nic mi juz do glowy nie przychodzi :) Prawda ze dlugo wytrzymalem :) hehe :) Siemanko Libero, dobrze ze jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 cześć libero! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Wrocilem :) Bo sie stesknilem :) Probowales o tym rozmawiac ze specjalista ? ;) Witomy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Forum znowu "ozyje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No właśnie, bo ostatnio jakoś ponuro sie tu zrobiło 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Prosze , prezent na powitanie :lol: lubisz takie, nie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Prosze , prezent na powitanie :lol: lubisz takie, nie ? :P Si si :P Ladny ten Ford Thunderbird :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 bleeeeeeeeeeeee ja tam wole lancera ktoregos z evo najlepiej 6 albo 7:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 bleeeeeeeeeeeee ja tam wole lancera ktoregos z evo najlepiej 6 albo 7:D wolec a miec to co innego :) Jak sie kiedys dorobisz to fajnie ale watpie :) Ja nie mam takich nierealnych mazen :) Poza tym ten akurat mi sie nie podoba :) Wole mustanga :) Ale to ze red znalazl takiego to juz inna bajka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 z lancerow to ja wole B1B ;), wrocil ten smutas libero? ;), i cale szczescie bo przez jakis czas nie bylo nikogo kto by wbijal noz krytyki w plecy niektorym "mistrzom" komputerow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 z lancerow to ja wole B1B ;), wrocil ten smutas libero? ;), i cale szczescie bo przez jakis czas nie bylo nikogo kto by wbijal noz krytyki w plecy niektorym "mistrzom" komputerow :D Dokladnie :mrgreen: trafiles w sedno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...