Prog Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Co sądziecie o mojej stronie: www.astro.wirtualnie.pl Wszelkie uwagi mile widziane>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 OMG wyglądam na strone robioną z 5 lat temu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 kodowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 zasypala mnie okienkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 zasypala mnie okienkami... To związane jest z maskowaniem adresu. Na razie nie moge tego zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Lekki facelifting... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Co sądzicie o stronie po przemianach? Czekam na uwagi i sugestie. www.astro.wirtualnie.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Umieściłem nowe forum na stronie. Chciałbym się Was zapytac o zdanie?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Co do layoutu po zmianach: O wiele lepiej, chociaż jest parę błędów (w firefoxie wyrzuca mi   z prawej strony tabelki, poza tym brakuje kilku obrazków u góry i na dole). Jedyna, poza tymi błędami, rzecz która mnie razi, to język. Zdecyduj się czy chcesz pisać po polsku czy angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...