wrona Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Witam... sprawa jest nastepująca: przerobilem sobie hexem program i chce zmienic plik exe tak, aby miał inną ikone niż teraz... swoją już zrobilem i zapisalem do formatu .ico... No ale w jaki sposób teraz podmienić to z plikiem exe? Nie posiadam kodu zrodlowego.. ale wierze ze jest to mozliwe... to mi potrzebne bardzo !!! :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...ukaj&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Albo Resource Hacker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrona Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 a jak tego uzyc? sory ale ja troche w tych sprawach ciemny jestem... jak zrobic assign i zmienie ikone na ta co chce to jak chce zapisac wyskakuje jakis blad i nie idzie zapisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrona Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ok juz zrobilem.. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...