gaurii Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 pisaęłm już na tym forum na ten temat, ale poprzedni post jest daleko w tyle, więc piszę nowego dla nie wtajemniczonych - mam g-forca2 mx400 (nie pamiętanej firmy) i prawie żadne nowsze gry (z naciskiem na wszystkie na enginie quaka3) nie chcą mi się uruchamiać. instalowałem już wszystko w najróżniejszych wersjach i nic. ale ostatnio przeinstalowałem winde (by na dobre usunąć wszystkie stery) i zamiast sterów do gforca zainstalowałem najnowsze open-gl (bez instalowania czego kolwiek innego), i pomogło. odpaliłem quaka3 (przed usunięciem wina quaka3 nie usunąłem) i ruszył. ale gdy tylko zainstalowałem najnowszego direxa (8) przestał działać??? o-c-c t-u c-h-o-d-z-i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Nie instalowac directx 8.1 Wielu ludziom zdupil maszynke do gier, jedyna reanimacja przeinstalowac systema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zainstaluj sobie detonatory nVidii... Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś;) Podobny problem miałem ale to było TNT2 i musiałem glSetupa używać.... Jak to nie pomoże to nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaurii Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 głównym powodem tego problemu był direx 8.1 i zwykłe stery do tej karty wiem bo już naprawiłem. po przeinstalowaniu wina zainstalowałem odraz najnowsze open_GL i direx 7 i wszystko działa. no prawie, bo taka gierka jak "STAR TREK VOYAGER-ELLITE FORCE" uruchamia mi ie. tylko w wersji dla multu. singiel ani rusz ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 głównym powodem tego problemu był direx 8.1 i zwykłe stery do tej karty wiem bo już naprawiłem. po przeinstalowaniu wina zainstalowałem odraz najnowsze open_GL i direx 7 i wszystko działa. no prawie, bo taka gierka jak "STAR TREK VOYAGER-ELLITE FORCE" uruchamia mi ie. tylko w wersji dla multu. singiel ani rusz ;( Hmmm... moozgi, zamiast zainstalowac win xp/2000... Ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaurii Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 no nie każdy ma dostęp do windowsa xp/2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 jaki Zainstalować XP home czy pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 jaki Zainstalować XP home czy pro Z Pro jest troche wiecej zabawy z unicestwianiem wielu nieprzydatnych funkcji, ale ogoolnie jest stabilniejszy i szybszy. Ale decyzja nalezy do Ciebie:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 jaki Zainstalować XP home czy pro na Pro w porownaniu do WIN 98 mialem o 100 punktów na mojej starej TNT2 pro w 3dm 2000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 jaki Zainstalować XP home czy pro na Pro w porownaniu do WIN 98 mialem o 100 punktów na mojej starej TNT2 pro w 3dm 2000 :) Hmmm... mniej czy więcej? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...