Skocz do zawartości
gaurii

problem z grafą II

Rekomendowane odpowiedzi

pisaęłm już na tym forum na ten temat, ale poprzedni post jest daleko w tyle, więc piszę nowego

dla nie wtajemniczonych - mam g-forca2 mx400 (nie pamiętanej firmy) i prawie żadne nowsze gry (z naciskiem na wszystkie na enginie quaka3) nie chcą mi się uruchamiać.

instalowałem już wszystko w najróżniejszych wersjach i nic.

ale ostatnio przeinstalowałem winde (by na dobre usunąć wszystkie stery) i zamiast sterów do gforca zainstalowałem najnowsze open-gl (bez instalowania czego kolwiek innego), i pomogło. odpaliłem quaka3 (przed usunięciem wina quaka3 nie usunąłem) i ruszył. ale gdy tylko zainstalowałem najnowszego direxa (8)

przestał działać??? o-c-c t-u c-h-o-d-z-i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głównym powodem tego problemu był direx 8.1 i zwykłe stery do tej karty wiem bo już naprawiłem. po przeinstalowaniu wina zainstalowałem odraz najnowsze open_GL i direx 7 i wszystko działa.

no prawie, bo taka gierka jak "STAR TREK VOYAGER-ELLITE FORCE" uruchamia mi ie. tylko w wersji dla multu. singiel ani rusz ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głównym powodem tego problemu był direx 8.1 i zwykłe stery do tej karty wiem bo już naprawiłem. po przeinstalowaniu wina zainstalowałem odraz najnowsze open_GL i direx 7 i wszystko działa.

no prawie, bo taka gierka jak "STAR TREK VOYAGER-ELLITE FORCE" uruchamia mi ie. tylko w wersji dla multu. singiel ani rusz ;(

Hmmm... moozgi, zamiast zainstalowac win xp/2000...

Ech...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...